Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

 Το Θάρρος της γνώμης δεν συνάδει με την ανωνυμία

Δημιουργήσαμε αυτό το blog για να έχουμε ένα μέσο ενημέρωσης, διαλόγου και προβολής των αιτημάτων μας. Τον τελευταίο καιρό όμως, διάφορα σχόλια αμφιβόλου προελεύσεως καλυπτόμενα πίσω από την ανωνυμία, υποσκάπτουν ευθέως την ενότητα του αγώνα μας.
Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω επισημαίνουμε:
α) Ο διάλογος ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς, για να είναι γόνιμος και αποτελεσματικός, πρέπει να γίνεται με θάρρος, στο φως του ήλιου και όπως αρμόζει ανάμεσα σε συναγωνιστές.
β) Ο αγώνας μας έχει φτάσει στην πιο κρίσιμη καμπή και η γνώμη του καθενός μας, καθώς και η συμμετοχή του στους αγώνες είναι καλοδεχούμενες και επιβεβλημένες.
Για τους παραπάνω λόγους η Συντονιστική  Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα, αποφάσισε ομόφωνα, να δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια τα οποία θα αναφέρουν το ονοματεπώνυμο και το σχολείο προέλευσης του κάθε συναδέλφου.

5 σχόλια:

  1. Σωστό να ξέρουμε τα στοιχεία όλων που κάνουν ανάρτηση στο μπλοκ αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε και τα στοιχεία αυτών που μας τα ζητά. Δηλαδή ποιοι είστε εσείς που απαρτίζεται το Συντονιστικό. Εμείς της επαρχίας δεν σας ξέρουμε. Λοιπών ονόματα και στοιχεία όλοι.
    Κουμάνταρος Παναγιώτης Αισθητικός Σπάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα, στην Κρήτη δεν είχαμε θέσεις ΠΕ1810 και πολλοί απο εμας δεν κάναμε αίτηση. Ελπίζω στις νέες θέσεις να συμπεριληφθούν οι νοσηλευτές ΠΕ1810 , οι οποίοι δεν πάνε στο υγείας διότι ο Άδωνις αποφάσισε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μας πάρει, και να μας δοθεί το δικαίωμα να κάνουμε και εμεις αίτηση. Σίγουρα το Υπουργείο δεν θα έχει σκεφτεί ότι κάποιοι δεν έκαναν αίτηση διότι δεν γινόταν να διεκδικήσουν θέση μακριά απο τον τόπο τους και ίσως ανακατανήμει τις θέσεις σε αυτούς που έχουν κάνει και μόνο! SOS Παρακαλώ να τεθεί αυτό και να γίνει και για εμας, αλλά και για άλλα νησιά μια καλή προσπάθεια!. Ευχαριστώ, Μαρία Σιμιτζή 1ο ΕΠΑΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

    ΜΑΣ !

    ΠΟΠΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ (1ο ΕΠΑΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

    ΜΑΣ !

    ΠΟΠΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ (1ο ΕΠΑΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή