Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αποφάσεις της πρώτης συνεδρίασης της ΔΙ.Α.Σ.Ε.Δ.

ΔΙακλαδική Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Διαθεσίμων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η ΔΙακλαδική Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Διαθεσίμων (ΔΙ.Α.Σ.Ε.Δ.) που προέκυψε από τη μαζική Γενική Συνέλευση των διαθεσίμων (απ όλους τους φορείς του δημοσίου) που έγινε στις 22Ιανουαρίου στην πρώτη της συνεδρίαση κατέληξε ομόφωνα στα παρακάτω:
    
α. Δηλώνει ότι η λειτουργία της είναι ανοιχτή και καλεί όλους τους Διαθέσιμους, τα συντονιστικά και τις συλλογικότητες να πλαισιώσουν τη λειτουργία της, στην κατεύθυνση να υπάρχει ένα συντονιστικό όλων των φορέων του Δημοσίου
 
β. Η δράση μας από τα κάτω έχει σαν στόχους την ενεργοποίηση όλων των διαθεσίμων, αλλά και τον καλύτερο συντονισμό όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων και ομοσπονδιών, με σκοπό τη συντονισμένη δράση μαζί με τους συναδέλφους μας στους τόπους δουλειάς, για να σταματήσουνοι διαθεσιμότητες απολύσεις, για να μπει φραγμός στο ξεπούλημα του Δημόσιου Τομέα στους ιδιώτες.
 
γ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν όλοι μαζικά, στη στίρηξη και λειτουργία κέντρου αγώνα στην Πλατεία Κλαθμώνος (κιόσκι, διοργάνωση συζητήσεων, συναυλιών, κ.α.).
  
Η ΔΙ.Α.Σ.Ε.Δ. καλεί όλους τους συναδέλφους σε διαθεσιμότητα αλλά και τους εργαζόμενους στις παρακάτω κινητοποιήσεις: 
  • Παρασκευή 31.1.2014 στη 1 μ.μ. - Παλατεία Κλαθμώνος, συγκέντρωση και πορείαπρος τη βουλή.
  • Παρασκευή 7.2.2014 απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΣτΕ.
  • Παρασκευή 14.2.2014 αγωνιστική υποδοχή της μοτοπορείας των σχολικών φυλάκων (που Θα ξεκινήσει από τον Έβρο) κατά την άφιξή τους στην Αθήνα.


ΔΙακλαδική Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Διαθεσίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου