Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Η κυβέρνηση με πρόσχημα την αναδιάρθρωση του δημόσιου σχολείου και με κύριο σκοπό -βάση των μνημονιακών της δεσμεύσεων- το ξεπούλημα της δημόσιας εκπαίδευσης στους ιδιώτες (ΙΕΚ) και την απόλυση εκπαιδευτικών, έβγαλε σε διαθεσιμότητα 1845 καθηγητές, αποκλείοντας περισσότερους από 20.000 μαθητές από την δημόσια επαγγελματική εκπαίδευση.

Είναι τόσο προφανής πια και ξεδιάντροπη η αδιαφορία της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας για την εκπαίδευση των μαθητών, αφού θέτοντας τους καθηγητές τους σε διαθεσιμότητα, έχουν αφήσει τους μαθητές των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ "στο έλεος του θεού" χωρίς να κάνουν μαθήματα από την αρχή της χρονιάς, ενώ προχωρούν παράλληλα στο κλείσιμο σχολείων.

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος αγωνιστικά στην πορεία και τη συναυλία που διοργανώνεται την Παρασκευή 17.1.2014 το απόγευμα στον Πειραιά, από μαθητές ΕΠΑΛ με τη συμμετοχή τω εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα.

Στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, απ όπου θα ξεκινήσει η πορεία.

Η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία Κοραή, όπου στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία.
        ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 

       ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ     
                                                                            
  • ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ 
  • ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου