Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη Λάρισα

    Το Σάββατο 11/1/2014 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, Πανελλαδική κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα  

    Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε
    Καλούνται οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα της Αττικής,να λάβουν μέρος αγωνιστικά στην κινητοποίηση και να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη της συντονιστικής επιτροπής ή στο mail του blog μέχρι την Πέμπτη 9/1 το βράδυ, για τον καθορισμό των απαιτούμενων λεωφορείων.(Τα έξοδα μετακίνησης καλύπτονται από την ΟΛΜΕ) 

    Τα μηνύματα που  λαμβάνουμε από τις επιτροπές αγώνα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Αλεξανδρούπολης και άλλων πόλεων, είναι ότι σε συνεργασία με τις τοπικές ΕΛΜΕ, παίρνουν ήδη τα απαιτούμενα μέτρα για την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στην κινητοποίηση.

    Καλούμε τις επιτροπές αγώνα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα και των άλλων πόλεων να  κινηθούν ανάλογα, για την μαζική και δυναμική παρουσία μας στην κινητοποίηση αυτή.
    Καλούμε με πνεύμα ενότητας και αγωνιστικότητας κάθε συνάδελφο να συμμετέχει πιο ενεργά και αποφασιστικά στον ύστατο αγώνα.

    • ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 
    • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ

    1 σχόλιο:

    1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ Η ΟΛΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?

      ΑπάντησηΔιαγραφή