Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ την Τρίτη 28.01.2014



Στις 28 Ιανουαρίου κλείνει ένας χρόνος από την επιστράτευση των εργαζόμενων του ΜΕΤΡΟ. Ήταν  η προσπάθεια της κυβέρνησης του Σαμαρά να σταματήσει την φωτιά της απεργίας διαρκείας που απλώνονταν από το ΜΕΤΡΟ σε όλες τις συγκοινωνίες. Σήμερα ένα χρόνο μετά οι εργαζόμενοι στην σταθερή τροχιά παραμένουν επιστρατευμένοι, οι μόνοι για τους οποίους συνεχίζεται αυτό το απαραδεκτο μέτρο.
Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει τις αντιδράσεις των εργαζόμενων στην βάρβαρη πολιτική της αλλά δεν τα καταφέρνει. Κανένας αγώνας δεν σταματάει. Οχι μόνο οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ που συνεχίζουν να αγωνίζονται αλλά και οι εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ που κλείνουν δύο μήνες απεργία, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ για επτά μήνες τώρα, οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων με την απεργία των 4 μηνών, οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα οι σχολικοί φύλακες.
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα ανταποκρινόμενη  στο  κάλεσμα  του  ΣΕΛΜΑ (Σωματείο Λειτουργίας εργαζόμενων Αττικό ΜΕΤΡΟ), καλεί τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ για την άρση της επιστράτευσης, που διαρκεί έναν ολόκληρο χρόνο και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας την Τρίτη, 28 .1.2014 στις 13.00 έξω από τη Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, Αθηνάς 67, Ομόνοια.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ  εδώ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου