Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Διαμαρτυρίες στον εορτασμό των Θεοφανείων


Πειραιάς Θεοφάνεια 2014


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα, σχολικοί φύλακες και άλλοι υπάλληλοι του δημοσίου σε διαθεσιμότητα σήμερα 6/1 στον Πειραιά κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων των Θεοφανείων αποδοκιμάζοντας την κυβερνητική πολιτική της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Εκεί φυσικά παραβρέθηκε και ο κ. Αρβανιτόπουλος, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση.
Ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών παρά των ισχυρό κλοιό των ματ που απώθησε και εξύβριζε τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους!!!






Λάρισα Θεοφάνεια 2014

Ευρηματική  η διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε στον τοπικό εορτασμό των Θεοφανείων. 
Κρέμασαν τους «Τροϊκανούς» Λαρισαίους βουλευτές σε… μπαλόνια!

Διαβάστε περισσότερα

8 σχόλια:

  1. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 20-30 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ!!!
    ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ....
    (ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΨΙΧΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΧΟΜΑΣΤΑΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄'ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΡΑΤΤΕ'' ΚΑΙ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

      Διαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
    ΦΩΤΗΣ ΔΑΝΑΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι κάνουν οι άνανδροι!!! Βάζουν μπροστά άλλους για να παλέψουν γι' αυτούς (Στην προκειμένη περίπτωση τα ΜΑΤ)!!! Αν τολμούν, αν είναι αρεστοί στο λαό, γιατί δεν πάνε χωρίς προστασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι κάνουν οι άνανδροι!!! Βάζουν μπροστά άλλους για να παλέψουν γι' αυτούς (Στην προκειμένη περίπτωση τα ΜΑΤ)!!! Αν τολμούν, αν είναι αρεστοί στο λαό, γιατί δεν πάνε χωρίς προστασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή