Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Στύλιος νέος υφυπουργός Παιδείας

Ο βουλευτής Άρτας Γ. Στύλιος αναλαμβάνει τη θέση του Κ. Κουκοδήμου, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ο νέος υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Στύλιος
Ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος διορίστηκε νέος υφυπουργός Παιδείας, με σχετική εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, ο κ. Στύλιος, έγινε μέλος της φοιτητικής οργάνωσης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στην οποία διετέλεσε υπεύθυνος για τη σχολή του, και γραμματέας πόλης Θεσσαλονίκης (1992-1994) και εκπρόσωπος της στο κεντρικό συμβούλιο της ΕΦΦΕ. Διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και μέλος του Εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ (1994-1995) Από το 1996, ο Γιώργος Στύλιος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Είναι Καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. To 2006 εκλέχτηκε καθηγητής εφαρμογών στη τμήμα Εφαρμογές Πληροφορικής στην Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα και από το Σεπτέμβριο 2006 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το Σεπτέμβριο 2008 είναι προϊστάμενος στο ίδιο τμήμα και έχει αναλάβει την οργάνωση και λειτουργία και δεύτερου τμήματος.

Από τον Απρίλιο του 2004 έως και το 2006, ο Γιώργος Στύλιος ήταν Επιστημονικός συνεργάτης του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ορφανού με αρμοδιότητα τα αθλητικά έργα και τις υποδομές. Μετά το Σεπτέμβριο του 2007 βρέθηκε δίπλα στον Κωστή Χατζηδάκη, αρχικά στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και στη συνέχεια στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Βουλευτής από το 2012, ο κ. Στύλιος υπήρξε επίσης επιστημονικός υπεύθυνος σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα του ΤΕΙ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Στύλιος υπηρετεί στις Διαρκείς Επιτροπές Μορφωτικών Υποθέσεων και Οικονομικών της Βουλής

Πηγή: www.skai.gr, enesglosses.eu

Γνωρίζουμε ότι η κυβερνητική πολιτική  στα θέματα της Παιδείας δεν είναι θέμα προσώπων! Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου