Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΙΤΗ 16/9 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δίκη Αντωνόπουλου: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη 16/9 στις 9 το πρωί, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014, γίνεται στα Δικαστήρια (πρώην σχολή Ευελπίδων) η εξ αναβολής δίκη του εκπαιδευτικού, μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Παύλου Αντωνόπουλου. Ο Π. Αντωνόπουλος δικάζεται με τις ανυπόστατες κατηγορίες για αντίσταση κατά της Αρχής και συμμετοχή σε παράνομη συγκέντρωση! 

Με αφορμή τη δίκη, η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 9 το πρωί, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (κτήριο 7, αίθουσα 2).

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Αντωνόπουλος συνελήφθη
κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδιναν εκπρόσωποι σωματείων και πολιτικών οργανώσεων, στις 8 Ιανουαρίου του 2014, για να καταγγείλουν την απαγόρευση από τη ΓΑΔΑ των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από την Ελλάδα.


ΟΛΜΕ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Π. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Παύλο Αντωνόπουλο, εκπαιδευτικό, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και πρώην μέλος της ΟΛΜΕ , που δικάζεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2014,με την κατηγορία ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση».


Το ΔΣ της ΟΛΜΕ είχε ήδη καταγγείλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη συγκέντρωση οργανώσεων και κινήσεων ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, στις 8 Γενάρη 2014.

Ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος είχε συλληφθεί δυο ώρες πριν την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδιναν εκπρόσωποι κομμάτων, οργανώσεων και συνδικάτων διαμαρτυρόμενοι και καταγγέλλοντες την απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει μέσω του Αττικάρχη τη συγκεκριμένη συγκέντρωση.

Καταγγέλλουμε για ακόμη φορά κυβέρνηση και ΕΕ, που φτάνουν στο σημείο να καταργούν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα και να συλλαμβάνουν αγωνιστές προσπαθώντας να λυγίσουν το λαό στον αγώνα του ενάντια στην βάρβαρη αυτή η πολιτική.

Απαιτούμε την απαλλαγή από κάθε κατηγορία του συναδέλφου Π. Αντωνόπουλου.

Καλούμε σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Τρίτη 16/9/14, στα δικαστήρια στη Σχολή Ευελπίδων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου