Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΥΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ - ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τη Δευτέρα 22/9 το πρωί, πραγματοποιούμε μαζική κινητοποίηση στην περιοχή των Πατησίων

Με βάση τις αποφάσεις της πρόσφατης Γενικής συνέλευσής μας, καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα - απόλυση τη Δευτέρα το πρωί στη μεγάλη κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Πατησίων. Σημείο συνάντησης στο σταθμό του  ηλεκτρικού Αγ. Ελευθέριος στις 9.30 π.μ.

Τη Δευτέρα 22/9 μπαίνουμε στο 15ο μήνα διαθεσιμότητας. Είναι πολύ σημαντικό να αναδείξουμε όλοι μαζί ενωμένοι το συνεχιζόμενο εμπαιγμό μας και τη συγκάλυψη των σχεδίων της κυβέρνησης, που μετά από 15 μήνες ομηρίας, προσπαθεί απεγνωσμένα να αποσοβήσει τις απολύσεις και να καταστείλει τον αγώνα μας, ενώ μας ρίχνει στάχτη στα μάτια ανακοινώνοντας από καιρό σε καιρό κάποιους πίνακες, για την τοποθέτηση κάποιων συνάδελφων, με πολλές υποσχέσεις!!! 

Όχι άλλη κοροϊδία. Όχι άλλα πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας.  Τον αγώνα αυτό, θα τον δώσουμε μέχρι το τέλος όλοι μαζί και θα τον κερδίσουμε.

  • ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ 
  • ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 
  • ΝΑ  ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ,
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου