Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γονείς και Δάσκαλοι καταγγέλουν Μώραλη και Αρβανιτόπουλο για εκμετάλλευση των παιδιών!

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Γονείς και Δάσκαλοι καταγγέλουν Μώραλη και Αρβανιτόπουλο για εκμετάλλευση των παιδιών!
Καταγγελία εναντίον του Γιάννη Μώραλη και του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου εξέδωσαν η Ένωση Γονέων Α' και Β' Διαμερίσματος καθώς και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ Πειραιά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» με αφορμή τη προεκλογική κίνηση του Υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην Ημερίδα Ολυμπιακής Ακαδημίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έγινε στις 14/5/14 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Στην ανακοίνωσή τους οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τονίζουν πως δεν θα αφήσουν τα παιδιά να γίνουν κομπάρσοι στον προεκλογικό θίασο Μώραλη- Αρβανιτόπουλου.


Διαβάστε την ανακοίνωση: 
Σήμερα, 14 Μαϊου 2014, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, κάλεσε τα σχολεία και τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων  της περιοχής μας, υποτίθεται για να διαδοθούν τα ολυμπιακά αθλήματα και ιδιαίτερα τα μη διαδεδομένα στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Δεν θα αναφερθούμε στην ανοργανωσιά και το απόλυτο μπάχαλο που επικράτησε τόσο κατά την είσοδο των μαθητών στο στάδιο όσο και κατά την διεξαγωγή  των αθλημάτων επίδειξης. Οι υπεύθυνοι  όμως της διοργάνωσης ξεπέρασαν τα όρια όταν μοίρασαν στα παιδιά καπέλα με το λογότυπο του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά και αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μώραλη, “Πειραιάς Νικητής”. Δεν περιορίστηκαν όμως μόνο σε αυτό, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Μώραλη, κ. Μαρινάκης Ευάγγελος. Παράλληλα άτομα που φορούσαν μπλουζάκια με το λογότυπο της παράταξης του κ. Μώραλη και το σύνθημα «ένας Πειραιάς που αξίζει στα παιδιά μας» στέκονταν μπροστά στα ψυγεία και μοίραζαν νερό στους μαθητές.

Πηγή: piraeuspress.gr

Να θυμηθούμε και το: ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου