Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΛΑΡΙΣΑ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΜΑΤ και Βία σε καθηγητές στην Λάρισα, για μια συνέντευξη τύπου του Βενιζέλου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την φασιστική βία της κυβέρνησης που δεν αρκείται στην βία της ανεργίας της καταλήστευσης των εισοδημάτων και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας αλλά χτυπά απρόκλητα γυναίκες καθηγήτριες εν ψυχρώ χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και προπηλακίζοντας γυναικόπαιδα .

Βενιζέλος επεισόδια 10 Μαίου 2014 (96)

Ο φόβος του Ευάγγελου Βενιζέλου για παρουσία των ΜΜΕ οδήγησε στην άρνηση εντέλει της συνάντησης με μια αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα Εκπαιδευτικών Λάρισας. Δώσαμε το ραντεβού το λοιπόν στο πεζοδρόμιο δίπλα στο Αρχαίο θέατρο φωνάζοντας ειρηνικά συνθήματα ,περιμένοντας να τελειώσει η συνέντευξη .

Ο Βενιζέλος και η ακροδεξιά συγκυβέρνηση μαζί με τον Σαμαρά έστειλαν δυνάμεις ΜΑΤ που χτύπησαν βάναυσα γυναίκες καθηγήτριες σε διαθεσιμότητα που υπερασπίζονται το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και στην επιβίωση .

Η κίνηση αυτήν με τα ΜΑΤ μπροστά στο αρχαίο Θέατρο της Λάρισας να χτυπάνε εκπαιδευτικούς δείχνει το ξεπεσμό και την κατάντια του κυβερνητικού μηχανισμού, που απομονωμένοι από την κοινωνία χωρίς κανένα πια κοινωνικό έρεισμα κλείνονται σε σικέ διακαναλικές συνεντεύξεις με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ .

Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Παιδεία!
Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους 
Όχι στις Aπολύσεις - Δουλειά για Όλους
Οι Εργαζόμενοι θα Νικήσουν! 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ«Θερμή» υποδοχή, επιφύλαξαν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, Λαρισαίοι απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, ενώ σημειώθηκαν και συμπλοκές με την Αστυνομία.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έφτασε στη Λάρισα λίγο πριν τις 12 και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.Φρούριο θύμιζε ο χώρος πέριξ του θεάτρου, κοντά στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Στο πεζόδρομο βρέθηκαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες οι οποίοι παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.


SANYO DIGITAL CAMERA

Να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρουσία και του τοπικού βουλευτή Φίλιππου Σαχινίδη. 

Δε συνέβη το ίδιο με τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Βενιζέλο παρουσία των τηλεοπτικών φακών, με αποτέλεσμα να δεχθούν άγριο ξυλοδαρμό από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στη συνέχεια ο κ Βενιζέλος αναχώρησε για τα Τρίκαλα όπου έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση.


Πηγή video-φωτο : onlarisa.gr,  kinisienergoipolites.blogspot.gr , Domalis Apostolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου