Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΟΛΜΕ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 85 ΜΕΤΕΩΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, 
ΘΥΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,
 ΠΟΥ ΑΠΟ 22/3 ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ 

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ 
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δεν αποδέχεται τις απολύσεις εκπαιδευτικών. Για εμάς, για όλο τον κλάδο μας, τους θεωρούμε όλους συναδέλφους μας.
            Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ και την επαναλειτουργία όλων των τομέων και των ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν.
            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε πρακτικά μέτρα στήριξης των εκπαιδευτικών που απολύονται από τη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης.
            Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, αποφάσισε τη δημιουργία ειδικού ταμείου αλληλεγγύης για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων μας που απολύονται. Η οικονομική καμπάνια θα διαρκέσει για ένα εξάμηνο και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβρη του 2014.
            Ξεκινάμε οικονομική καμπάνια σε όλα τα σχολεία. Κάθε εκπαιδευτικός καλείται να συνεισφέρει δύο (2) ευρώ το μήνα. Σε κάθε σχολείο ορίζεται από την ΕΛΜΕ ένας εκπαιδευτικός υπεύθυνος για να συλλέγει τα χρήματα από την 1η έως την 5η κάθε μήνα. Καταθέτει τα χρήματα στο σχετικό λογαριασμό αλληλεγγύης της ΟΛΜΕ. Η απόδειξη κατάθεσης τοιχοκολλείται στον Σύλλογο Διδασκόντων και στέλνεται στην ΕΛΜΕ.

            Ο λογαριασμός αλληλεγγύης είναι: 114-00-2002-005940  ALPHA BANK.
            Καλούμε τις ΕΛΜΕ να ξεκινήσουν την καμπάνια οικονομικής στήριξης  από τον Μάιο.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ


ΟΛΜΕ: Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που είναι σε διαθεσιμότητα και έχει σταματήσει η μισθοδοσία τους

Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που είναι σε διαθεσιμότητα και έχει σταματήσει η μισθοδοσία τους από 22/3/14, να στείλουν επειγόντως στην ΟΛΜΕ επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικά, είτε με email στο olme@otenet.gr τα εξής στοιχεία τους:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:………………………………………………..
EMAIL:…………………………………………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ (κινητό κατά προτίμηση εφόσον υπάρχει): ……………………………..
ΠΕΡΙΟΧΗ: ………………………………………………


Η Συντονιστική επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση καλεί όλους τους συναδέλφους να προσπαθήσουν να ενημερώσουν όσους γνωρίζουν και πιθανόν να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μέχρι τώρα έχουν σταλεί στο blog στοιχεία επικοινωνίας μόνο από 25 συναδέλφους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου