Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Α. Λοβέρδος: Δεν έχω διάθεση αντάρτικου

Πολλά λόγια .....για να συνεχιστεί με άλλα λόγια ....η εφαρμογή  της ίδιας πολιτικής 

ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος: Δεν έχω διάθεση αντάρτικου


Η κείμενη νομοθεσία θα είναι οδηγός μας και εάν χρειαστούν αλλαγές προς το καλύτερο αυτές θα γίνουν, δήλωσε ο Α. Λοβέρδος στους εκπροσώπους της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Σε μακρά συνέντευξη που έδωσε ο Α. Λοβέρδος σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Υπουργός εκφράζοντας τις απόψεις και προθέσεις του σχετικά με την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής σε πολλά θέματα, μεταξύ των άλλων ανέφερε: Οι 7.500 απολύσεις δεν θα γίνουν χωρίς εμβάθυνση, χωρίς περίσκεψη. Δεν θα αθετήσουμε υποχρεώσεις που προκύπτουν από "συμβατικούς" όρους αλλά θα συζητήσουμε πρώτα στο εσωτερικό και μετά με τους δανειστές για αλλαγή ενδεχομένως -σε όποιο θέμα το επιτρέπει- του πεδίου συζήτησης!!

Ολόκληρη η συνέντευξη  του Α. Λοβέρδου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπως δημοσιεύτηκε στο enikos.gr ΕΔΩ


Ε. Χριστοφιλοπούλου: Δεν υπάρχουν υπουργοί περιορισμένης ευθύνης
Κ. Μητσοτάκης:«να μην πάει χαμένη η δουλειά του τελευταίου έτους».

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, άσκησε σκληρή κριτική «φωτογραφίζοντας» και τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο. Δήλωσε: «Οι διαφοροποιήσεις πρέπει να είναι επί της ουσίας της πολιτικής και όχι να οπισθοχωρούμε ενόψει προαπαιτουμένων. Υπάρχουν στελέχη και υπουργοί και των δύο κομμάτων που έσπευσαν να πουν “όλα σε επαναδιαπραγμάτευση”, μιλώντας με τρόπο που χαϊδεύει αυτιά και κλείνει το μάτι προς τους εκλογείς. Δεν μπορεί να επικρατεί η Βαβέλ των υπουργών. Δεν υπάρχουν υπουργοί περιορισμένης ευθύνης, ούτε οι καλοί και ευαίσθητοι από τη μια πλευρά και οι κακοί και σκληροί από την άλλη. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να είναι ποιοτικές και τα προαπαιτούμενα να τελειώσουν. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο της Καθημερινής:  «6.500 απολύσεις από τους «διαθεσίμους» του 2013»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου