Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

​Την Πέμπτη 5 Ιούνη 2014 πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή εργαζομένων, υπαλλήλων​ ​σε διαθεσιμότητα από τους κλάδους της εκπαίδευσης, σχολικών φυλάκων, καθαριστριών, υπαλλήλων ΕΡΤ-3, Υγείας, ανέργων, απολυμένων, επισφαλώς εργαζομένων, φοιτητών, κ.ά.

Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου (Πλ. Αριστοτέλους), κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, στο Υπουργείο Μ-Θ, στο φούρνο του Λάμπρου και αφού διαμαρτυρήθηκε ​ ​ενάντια στην εξαθλίωση του λαού από τις άθλιες κυβερνήσεις που υπηρετούν πολιτικές ΕΕ και ΔΝΤ, κατέληξε ξανά στην Πλ. Αριστοτέλους.

Στο συγκεκριμένο χώρο, ήδη είχαν καταφθάσει 4 αυτοκίνητα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, φορτωμένα με κηπευτικά προϊόντα που στο πλαίσιο της λαϊκής αλληλεγγύης απέστειλαν ​οι αγρότες από την Ιεράπετρα Κρήτης, μέσω του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Νότος» και με τη διευκόλυνση που προσέφερε η Αθηναϊκή οργάνωση «Αλληλεγγύη Για Όλους»

​Τα προϊόντα ​διανεμήθηκαν στους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, σε ​σχολικούς φύλακες, καθαρίστριες και α​πολυμένους της ΕΡΤ.​

​​Οι καθηγητές και καθηγήτριες σε διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους αγρότες της Ιεράπετρας Κρήτης, προς τους Αγρ.Συνεταιρισμούς «Νότος» και «Ανατολή», καθώς ​και στην οργάνωση «Αλληλεγγύη για όλους»​, για την προσφορά τους και κυρίως για την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που εκφράζουν προς όλους τους εργαζόμενους που έχουν πληγεί από τη βαρβαρότητα των μνημονίων​
.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να βάλουμε τέλος
-στις πολιτικές των απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
-στη φτώχεια και την εξαθλίωση του λαού μας
-στο ξεπούλημα της χώρας μας.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Πηγή:avatonpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου