Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Συλλαλητήριο στο Υπουργείο Οικονομικών για την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων

Όλοι και όλες τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις 3.00 μ.μ. στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη της Σερβίας 10)

Η συντονιστική επιτροπή εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα - απόλυση, τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις 3.00 μ.μ., καλεί όλους τους διαθέσιμους - απολυμένους να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στο χώρο της καθιστικής διαμαρτυρίας μας, μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών και όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη της Σερβίας 10), στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης για τη διεκδίκηση και προβολή των αιτημάτων μας.

Το κάλεσμα της ΟΛΜΕ
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις 3.00 μ.μ. στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει εδώ και 50 μέρες οι απολυμένοι/-ες συνάδελφοι/-ισσες μας (καθηγητές, σχολ. φύλακες, καθαρίστριες) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη της Σερβίας 10).

Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης για τη διεκδίκηση και προβολή των αιτημάτων μας για την ακύρωση της προωθούμενης αξιολόγησης, την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων και την επαναλειτουργία όλων των τομέων και ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν. 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη των Διοικήσεων των Σωματείων και των Ομοσπονδιών του Δημόσιου Τομέα, να πάρουν τα αναγκαία μέτρα για την παρουσία των συναδέλφων μας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις 3.00 μ.μ. στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει εδώ και 50 μέρες οι απολυμένοι-ες συνάδελφοι-ισσες μας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών ( Καραγεώργη της Σερβίας 10).
Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης για τη διεκδίκηση και προβολή των παραπάνω αιτημάτων με αιχμή την ακύρωση της αξιολόγησης, την κατάργηση του Ν.4250/2014, την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων και την επαναλειτουργία όλων των δομών και των υπηρεσιών που καταργήθηκαν.
Όλοι και όλες τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις συγκεντρώσεις, στις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων, στις καταλήψεις των γραφείων διοίκησης και προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και χώρους εργασίας .
Όλοι και όλες τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις 3.00μμ στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη της Σερβίας 10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου