Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας εκαπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων αύριο με τον Ευαγ. Βενιζέλο


Σήμερα το πρωί εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες σε διαθεσιμότητα - απόλυση, ξεκινώντας από το κέντρο αγώνα μας στη Καραγ. Σερβίας, πραγματοποιήσαμε αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις διαθεσιμότητες - απολύσεις, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας για άλλη μια φορά συνάντηση με τον Ευαγ. Βενιζέλο.

Τις μέρες αυτές κλείνουμε ένα χρόνο από τη μαύρη επέτειο της ανακοίνωσης των διαθεσιμοτήτων των εκπαιδευτικών και των σχολικών φυλάκων. Για το λόγο αυτό πήγαμε να δηλώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ότι δεν αποδεχόμαστε τις απολύσεις που έχουν δρομολογηθεί από τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης και ζητάμε την επαναφορά των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των σχολικών φυλάκων στα σχολεία.
Αποτέλεσμα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μας ήταν ο ορισμός συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο 8/7 στις 11 π.μ.στο Υπουργείο Εξωτερικών, μεταξύ του  Ευαγ. Βενιζέλου και κοινής αντιπροσωπίας των συντονιστικών επιτροπών εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα και αγωνιζόμενων σχολικών φυλάκων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου