Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πρόσκληση σύσκεψης (πρώην) ΔΙ.Α.Σ.Ε.Δ.Α.

Πρόσκληση, για σύσκεψη των πρώην "διαθεσίμων" -απ όλους τους φορείς του δημοσίου- στα γραφεία τις ΟΛΜΕ την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 3.30μμ

Η Συντονιστική Επιτροπή (πρώην) Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα, μετά την πρόσφατη συνάντηση 9μελούς αντιπροσωπείας (από μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ, της Συντονιστικής Επιτροπής και αυτοπρόσωπου της ΑΔΕΔΥ) που πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 16/4 με τον Υπουργό οικονομικών Ε. Τσακαλώτο, με κύριο θέμα την αποκατάσταση των συνεπειών της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών, διεκδικώντας:

  • Την επιστροφή των χρημάτων (25% των αποδοχών) που παρακρατήθηκαν κατά την περίοδο της διαθεσιμότητας και
  • Τον υπολογισμό του αντίστοιχου ποσού στις συντάξιμες αποδοχές όλων των συναδέλφων που βίωσαν το καθεστώς της διαθεσιμότητας-απόλυσης,

καλεί όλους τους συναδέλφους - συλλογικότητες - ομοσπονδίες των πρώην διαθεσίμων (απ όλους τους φορείς του δημοσίου) που συμμετείχαν στην Διακλαδική Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Διαθεσίμων-Απολυμένων (ΔΙ.Α.Σ.Ε.Δ.Α.) την περίοδο 2013-2015, σε σύσκεψη στα γραφεία τις ΟΛΜΕ την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 3.30μμ, με θέμα την μεταξύ μας εξημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις και τις "εκκρεμότητες" που αφορούν όσους κλάδους βρεθήκαμε σε διαθεσιμότητα-απόλυση την περίοδο 2013-2015 και τον συντονισμό των διεκδικήσεων μας.

Για την πλήρη αποκατάσταση των συνεπειών της διαθεσιμότητας


Συντονιστική Επιτροπή (πρώην) Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως η κυβερνηση θα πεσει και τα προβληματα ,συνταξιοδοτικο και οικονομικο του χρονου της διαθεσιμοτητας παραμενουν αλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή