Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Συνέλευση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα-απόλυση

Όλοι την Τρίτη 3/2 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΟΛΜΕ

Μετά την επάξια καταδίκη -στις πρόσφατες εκλογές- αυτών που ψήφισαν μνημόνια και νόμους, διαπράττοντας τα σύγχρονα εγκλήματα κατά των βασικών αγαθών του ελληνικού λαού, οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα, Θα συνεδριάσουμε  για να εκτιμήσουμε τη νέα πολιτική πραγματικότητα που έχει τη σφραγίδα της κατάργησης του ζοφερού καθεστώτος των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων και να αποφασίσουμε τις άμεσες ενέργειές μας. 


Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα-απόλυση, 
την Τρίτη 3/2 στις 6.30 μ.μ., να προσέλθουν στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΟΛΜΕ.
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ

2 σχόλια:

  1. Να κάνω μια πρόταση.
    Επειδή για κάποιους είναι δύσκολο να παρευρεθούμε για τους x λόγους, δεν θα μπορούσε να γίνει μια προεργασία μέσω συντονιζόμενης συζήτησης στο Διαδίκτυο (π.χ. σε φόρουμ) για να συναποφασίσουμε ποιος θα είναι ο τρόπος προσέγγισης και οι προτάσεις μας;
    Προσφέρομαι να υποστηρίξω διαδικτυακά μια τέτοια κίνηση.
    Conscibot Amalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας παιδιά.
    Στις πρώτες δηλώσεις του υφυπουργού κ.Τ. Κουράκη, έγινε αναφορά για άμεση επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων και των διοικητικών υπαλλήλων στα Πανεπιστήμια και από το νέο σχολικό έτος για τους καθηγητές της τεχνικής εκπ/σης που είναι σε διαθεσιμότητα .
    Θα σας παρακαλούσα να προτείνετε στον υφυπουργό την άμεση επανατοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα στις οργανικές τους θέσεις. Μην περιμένετε την νέα σχολική χρονιά και την επαναλειτουργία των ειδικοτήτων που καταργήθηκαν, δεδομένου ότι τα τεχνικά λύκεια υπολειτουργούν λόγω της έλλειψης προσωπικού.(π.χ. ανάγκες γραμματειακής υποστήριξης)
    Ακόμα, όπως γνωρίζεται οι εκπ/κοί του κλάδου ΔΕ01 μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις οργανικές τους θέσεις, διότι τα τμήματα δεν έχουν καταργηθεί, (ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, μηχανολόγοι.....) και είναι αναγκαίοι για την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων.
    Ακόμα πρέπει να λάβουμε υπόψη, ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να μην αντέξει αυτή η κυβέρνηση.
    Σας ευχαριστώ, καλή επιστροφή!

    Σαμπάνης Κων/νος (ΔΕ 01-11)
    Χανιά - Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή