Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα Ν. Ηρακλείου


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ,
Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές , διανύοντας τον 7ο μήνα της διαθεσιμότητας θέλουμε και δημοσίως να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που στάθηκαν δίπλα μας, μας εμψύχωσαν και αγωνίστηκαν μαζί μας έχοντας κοινό σκοπό να διασφαλίσουμε τη Δημόσια Εκπαίδευση και να περιφρουρήσουμε τα εργασιακά κεκτημένα.
Ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που στήριξαν τις δράσεις στο κιόσκι δίνοντας ηχηρά μηνύματα, που συμμετείχαν σε πορείες και διαμαρτυρίες, που διοργάνωσαν και συμμετείχαν στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης.
Ευχαριστούμε επίσης τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους από το 3ο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής που με ιδιαίτερη ευαισθησία συγκέντρωσαν και μας παρέδωσαν ένα χρηματικό ποσό για βοήθεια στο δικαστικό μας αγώνα.
Η οριστική απόλυση είναι πλέον μια σκληρή πραγματικότητα σε απόσταση αναπνοής.
Η αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος ενάντια σ’ αυτήν τη βάρβαρη πολιτική που προδίδει, ξεπουλά, γκρεμίζει και τρομοκρατεί. Κυρίως μετά τη διαθεσιμότητα, τα μέτρα που λαμβάνονται προσβάλλουν βάναυσα τους εργαζόμενους και αποδομούν το Κοινωνικό Κράτος.
Επιδιώκοντας τη δικαίωση, ο αγώνας μας κορυφώνεται με ΑΠΕΡΓΙΑ που προκήρυξε η ΟΛΜΕ την Παρασκευή 7/2/2014, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οι κινητοποιήσεις μας θα κλιμακωθούν έως την αποτροπή των απολύσεων.
Καλούμε όλες και όλους για μια δυναμική και μαζική συμμετοχή σ’ αυτήν την απεργία ώστε το μήνυμα της προάσπισης των δικαιωμάτων του κλάδου μας να δοθεί δυναμικά, ηχηρά και αποφασιστικά!!!

 Καλούμε όλες και όλους την Παρασκευή 07/02/2014 ημέρα της απεργίας, ώρα 11.00πμ σε μια δυναμική και μαζική συγκέντρωση –διαμαρτυρία, στην πλατεία Ελευθερίας και πορεία στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπ/σης.
Πιστεύουμε καθένας χωριστά με τη συμμετοχή του στην απεργία να δώσει το δικό του μήνυμα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κερδίσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ΖΩΗ και την ΕΡΓΑΣΙΑ.

Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα Ν. Ηρακλείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου