Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5.2.2014 ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΙΛΙΟΥ


Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ. Ε. σε Διαθεσιμότητα (Αττικής) καλεί όλους τους συναδέλφους σε διαθεσιμότητα, τις τοπικές ΕΛΜΕ, γονείς, καθηγητές και μαθητές, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 5.2.2014 στις 7.30 π.μ. στο σχολικό συγκρότημα 1ου & 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, ΕΠΑΣ Ιλίου και 5ου ΣΕΚ Ιλίου, (Αχιλέως και Χασιάς, απέναντι από το πάρκο "Α. Τρίτσης"-χάρτης) για να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στον ακρωτηριασμό που δέχθηκε η Επαγγελματική Εκπαίδευση στη χώρα μας με το νόμο 4186 (διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών-κατάργηση τομέων ΕΠΑΛ και κατάργηση ΕΠΑΣ).

ΖΗΤΑΜΕ:
  • Να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός
  • Να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες των καταργημένων τομέων (Υγείας - Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αισθητικής - Κομμωτικής) στο Νέο ΕΠΑΛ.
  • Να επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στα σχολεία τους.


ΔΣ Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ
Κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τετάρτη 5/2/14,  8πμ-11πμ για τους συναδέλφους μας που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και υπηρετούν με προσωρινές αποφάσεις σε ΕΠΑΛ της περιοχής μας.
Στις 22 Μαρτίου, 212 συνάδελφοι μας  που βγήκαν τον Ιούλιο σε διαθεσιμότητα, απολύονται.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε την απόλυση έστω και ενός συναδέλφου μας.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας.
 Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα σχέδια τους είναι  να θέσουν σε διαθεσιμότητα και να οδηγήσουν σε απόλυση χιλιάδες άλλους εκπαιδευτικούς.

Καμία απόλυση εκπαιδευτικού

Να επιστρέψουν όλοι οι συνάδελφοι στα σχολεία.
Να επαναλειτουργήσουν όλοι οι τομείς και οι ειδικότητες  στα ΕΠΑΛ- ΕΠΑΣ

Προκηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τους συναδέλφους μας που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και υπηρετούν με προσωρινές αποφάσεις σε ΕΠΑΛ της περιοχής μας την Τετάρτη  5/2/2014  8πμ με 11πμ.
Η Συντονιστική Επιτροπή Διαθεσίμων Εκπαιδευτικών την ίδια μέρα καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές στο σχολικό συγκρότημα 1ου & 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, ΕΠΑΣ Ιλίου και 5ου ΣΕΚ Ιλίου,(Αχιλέως και Χασιάς, απέναντι από το πάρκο "Α. Τρίτσης" στις 7.30 π.μ.


Γ΄ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΘΗΝΑΣ                                                     ΙΛΙΟΝ 3/2/2014
mail:Gelme.dytathinas@gmail.com                           

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Η Γ΄ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΘΗΝΑΣ σε συνεργασία με το συντονιστικό των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα καλούν όλους τους συναδέλφους την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 08.00 πμ στο 1ο – 2ο ΕΠΑΛ ΙΛΙΟΥ (λεωφόρο Χασιάς) σε συγκέντρωση –ενημέρωση γονέων, μαθητών, καθηγητών και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής, σχετικά με το θέμα των διαθεσιμοτήτων αλλά και γενικότερα των προβλημάτων στην τεχνική εκπαίδευση.
      Για τη συμμετοχή των συναδέλφων το ΔΣ κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας   
    - Να μην καταργηθεί καμία ειδικότητα στα ΕΠΑΛ
     - Κανείς μαθητής εκτός του Δημόσιου Σχολείου
     - Όχι στις διαθεσιμότητες –απολύσεις εκπαιδευτικών    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου