Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΜΕ: Νέο αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας

Στα τέλη Ιανουαρίου, είχε υποσχεθεί συνάντηση με την ΟΛΜΕ και εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, -κατά τη συνάντηση της 7.1.2014- ο Υπουργός Παιδείας. Είχε αναφέρει ακόμα τότε, ότι εντός των δυο επομένων ημερών θα είχε ανακοινωθεί η προκήρυξη των διοικητικών θέσεων, ενώ στις προθέσεις του ήταν, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, να υπάρξει δεύτερη φάση προκήρυξης θέσεων για τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα.
32 ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την απόλυσή μας και ο Υπουργός αποφεύγει κάθε συνάντηση. Γιατί κ. Υπουργέ;


ΟΛΜΕ: Νέο αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας

ΠΡΟΣ:

τον Υπουργό Παιδείας, κ. Κων. Αρβανιτόπουλο

Κύριε Υπουργέ
Επανερχόμαστε στο αίτημά μας για επείγουσα συνάντηση μαζί σας, συνάντηση που ήδη σας έχουμε ζητήσει από τις 5/2/14.
Όπως γνωρίζετε στις 22 Μάρτη 2014 λήγει το 8μηνο των εκπαιδευτικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και τουλάχιστον 537 εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν να απολυθούν. 
Ζητάμε να πραγματοποιηθεί επείγουσα συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ και των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα για την οποία άλλωστε είχατε δεσμευτεί ότι θα γίνονταν στα τέλη Ιανουαρίου.

Στη συνάντηση αυτή ζητάμε επίσης να συζητηθούν τα επείγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει όπως αυτά εξαιτίας του σεισμού στην Κεφαλονιά, αξιολόγηση, τράπεζα θεμάτων και εξετάσεις, διάρκεια σχολικού έτους, προσλήψεις – κενά κ.ά, που αναφέρονται στο πλαίσιο αιτημάτων μας που σας έχουμε αποστείλει με αφορμή την απεργία 7/2/14.

Κατεβάστε τη σχετική ανακοίνωση σε μορφή pdf … εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου