Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ !!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ 13 ΗΜΕΡΕΣ 
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Βρισκόμαστε μόνο 13 ήμερες πριν τη λήξη της διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων και όλοι -εκτός από τους κυβερνητικούς βουλευτές που υποκριτικά ψεύδονται- γνωρίζουν ότι δεν έχει τοποθετηθεί κανείς σε νέες θέσεις και δεν υπάρχει το περιθώριο χρονικά να συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι την 22α Μαρτίου. Μας πάνε όλους για απόλυση κοροϊδεύοντάς μας, όπως οι Γερμανοί στο Νταχάου, κορόιδευαν (ότι θα τους κάνουν μπάνιο) όσους έριχναν στους φούρνους, στα κρεματόρια. 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΣΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Κατατέθηκαν χτες στη Βουλή νέες τροπολογίες στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα» με τις οποίες, μεταξύ άλλων, διευκρινίζεται ότι κατά την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημάρχων και περιφερειαρχών, δεν αναστέλλεται για όσους έχουν βγει σε διαθεσιμότητα ή κινητικότητα, η έκδοση πράξεων μεταβολής της υπηρεσιακής τους κατάστασης.
  
  •  Η εκπρόθεσμη τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα» αναφέρει: στο άρθρο 41 προστίθεται η παράγραφος 4, (σελ. 4 και 7)
  



2 σχόλια:

  1. Νίκος Αναγνώστου8 Μαρτίου 2014 στις 3:39 μ.μ.

    ΠΡΟΣΟΧΉ!!! Το νέο δόλιο κόλπο του ΥΠΑΙΘ :
    Ορισμένες Β΄θμιες Δ/σεις έβγαλαν ολόκληρο τον μισθό του Μαρτίου!
    Άλλες ζήτησαν να γίνει επιστροφή (μισθού 8 ημερών) από τους συνάδελφους σε διαθεσιμότητα!! Και καμία δεν δίνει βεβαίωση αποδοχών μέχρι την 21/3/14!!! Όλα τα παραπάνω γίνονται με προφορικές εντολές από το Επιτελείο του υπ.ΥΠΑΙΘ!!!!
    Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: 1) Θέλουν να μας αιφνιδιάσουν όταν θα προβούν σε Απολύσεις, με τον ίδιο τρόπο που κάναν την Διαθεσιμότητα.
    2) Δεν θέλουν κατά την εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων να έχουμε την βεβαίωση ότι η μισθοδοσία μας κόβεται 22/3/2014
    και 3) Θέλουν να υπάρχουν τετελεσμένα γεγονότα κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων στις "μετατάξεις" ώστε κανένας να μην μπορεί να αντιδράσει ούτε Νομικώς ούτε Συνδικαλιστικώς.
    Τέλος επειδή ο Μητσοτάκης δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής, να περάσει την Αντισυνταγματική τροπολογία του, θα έχουμε παράταση της Διαθεσιμότητας μέχρι νεοτέρου "κόλπου".
    ΣΥΜΒΟΥΛΕΎΩ τους συνάδελφους που προτίθενται να κάνουν Ασφαλιστικά Μέτρα και δεν έχουν χαρτί από την Β'θμια για διακοπή μισθού την 22/3/14 να ρωτήσουν τους δικηγόρους τους αν γίνεται να το αναβάλουν για αργότερα...ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ αν και η Β'θμια Λέσβου αρνήθηκε να μου δώσει την βεβαίωση!! Θα προχωρήσω Δικαστικά με όποιο οικονομικό κόστος... και θα καταγγείλω το γεγονός.-

    Νίκος Αναγνώστου
    Καθηγητής Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΕ18-26 (σε διαθεσιμότητα)
    Αντιπρόσωπος ΕΛΜΕ στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Λέσβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε προϊστάμενος Βθμιας Εκπαίδευσης είναι υποχρεωμένος στις 23 Μάρτη 2014 να εκδόσει απόφαση απόλυσης του εκπαιδευτικού από την υπηρεσία, ανεξάρτητα αν εκρεμμεί αίτηση του στην "κινητικότητα" ή είναι το όνομα του στις λίστες των "τυχερών" μετατασσόμενων του ΑΣΕΠ.
      Το 8ήμερο που ως εκκαθαριστής αποδοχών δέχεται "εκ του πονηρού" να πληρώσει, αποτελεί δικό του προσωπικό πρόβλημα και μπορεί είτε να το στείλει για είσπραξη στο Δημόσιο ταμείο, είτε να τα πληρώσει από την τσέπη του.... Κάθε άλλη επιχειρούμενη λοβιτούρα (και είναι γεμάτη η καρεκλοκενταυρία της κάθε βθμιας από αυτές) αποτελεί παράβαση καθήκοντος κι ο κάθε κύριος Προϊστάμενος κινδυνεύει με μήνυση κι προσωρινή αργία κι ο ίδιος

      Διαγραφή