Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ν.ΑΡΤΑΣ

Ηθικό ή ανήθικο τι είναι τελικά;


      Η Συντονιστική επιτροπή διαθέσιμων εκπαιδευτικών Ν, Άρτας αισθάνεται την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το μαρτύριο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013 όταν ο κος Αρβανιτόπουλος Υπουργός Παιδείας καταργώντας τις χρυσοφόρες ειδικότητές μας, μας έστειλε να περνάμε τον Γολγοθά μας, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές 21 μήνες τώρα. Μπορεί να μας πήρε τη δουλειά, την ψυχή μας όμως δύσκολα θα την καταθέταμε. 

Για την αντισυνταγματικότητα του νόμου πρώτος μίλησε ο κος Κατρούγκαλος και τον βρήκαμε συμπαραστάτη στην υπόθεση μας. Η ΕΛΜΕ Άρτας θα κάλυπτε τα δικηγορικά έξοδα και ας σημειωθεί εδώ ότι το γραφείο του μας ζήτησε το μικρότερο ποσό έναντι των άλλων, 230 ευρώ κατ άτομο και ουδέποτε κανείς από εμάς υπέγραψε συμφωνητικό ότι με την επαναφορά μας θα αποδίδαμε 12% από το μισθό μας. Επιπροσθέτως η διεκδίκηση ασφαλιστικών μέτρων, τα οποία προσωρινά κερδίσαμε, από το γραφείο του έγινε εντελώς δωρεάν κατανοώντας την οικονομική δυνατότητα στην οποία είχαμε περιέλθει. 

Ο κος Κατρούγκαλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεσή μας όχι μόνο για την προσωπική μας δικαίωση αλλά γιατί μ αυτόν τον τρόπο θα ευνοούνταν 20000 μαθητές που 2 χρόνια τώρα στερήθηκαν την δυνατότητα επιλογής σπουδής της ειδικότητας αρεσκείας τους. Εν κατακλείδι ηθικό είναι η κατάργηση των ειδικοτήτων και η αποβολή 20000 μαθητών που σπούδαζαν σ αυτές ή η επαναφορά των εκπαιδευτικών και των μαθητών σ αυτές και η αποκατάσταση της αδικίας;


Τα συμπεράσματα δικά σας γιατί εμείς έχουμε κατασταλάξει και για την ανθρώπινη συμπεριφορά του κου Κατρούγκαλου και για την ηθική αντιμετώπιση όσες φορές το είχαμε ανάγκη. 

Με εκτίμηση οι εκπαιδευτικοί σε Διαθεσιμότητα Ν.Άρτας

Ø    ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                            Ø    ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
Ø    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       Ø    ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ         
Ø    ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                          Ø    ΜΠΟΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
Ø    ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                   Ø    ΝΙΚΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ø    ΚΩΣΤΑΠΑΠΠΑ ΕΥΔΟΞΙΑ                            Ø    ΡΟΒΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ø     ΜΑΛΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                                  Ø    ΣΠΕΝΤΖΑ ΟΛΓΑ
Ø    ΜΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                     Ø    ΤΖΑΛΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   
Ø    ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ν.ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου