Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Την Πέμπτη κατατίθεται στις επιτροπές της Βουλής και μετά το Πάσχα στην Ολομέλεια, το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη των διαθέσιμων- απολυμένων

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για την επαναπρόσληψη των απολυμένων και «διαθέσιμων»

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για την επαναπρόσληψη των απολυμένων και «διαθέσιμων» στο Δημόσιο, καθώς έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται, ότι με το σχέδιο νόμου πριν από την επιστροφή των απολυμένων και «διαθέσιμων», θα προηγηθεί εθελοντική κινητικότητα, μέσω της οποίας μπορούν να μετακινηθούν σε υπηρεσίες που υπάρχουν άμεσες ανάγκες από προσωπικό.

Επίσης, επανασυστήνονται οι κλάδοι των καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης, του προσωπικού των ΑΕΙ, καθώς και των σχολικών φυλάκων, που καταργήθηκαν. Για την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας προβλέπεται η εθελοντική επιστροφή στους ΟΤΑ όσων υπηρετούν σήμερα στην ΕΛΑΣ, ενώ θα παραμείνουν όσοι μετακινήθηκαν στα σωφρονιστικά καταστήματα, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Πηγή: real.gr 31/3/2015 4:43:00 μμ

Σειμ: Συγκεκριμένα ο Δ. Τσουκαλάς (Γ.Γ. του Διοικ. Μεταρρύθμισης) είπε στον Real FM (εκπομπή Μ.Γεωργίου - Τ.Χατζής,15.30-17.00): Το Ν/Σ για επαναπροσλήψεις κατατίθεται την Πέμπτη στη Βουλή.

Ακόμα, ο κ. Δ. Τσουκαλάς στην απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή "ΣΚΑΙ στις 6" του ΣΚΑΪ, είπε ότι το νομοσχέδιο για την επαναφορά διαθέσιμων-απολυμένων κατατίθεται την Πέμπτη στις επιτροπές της Βουλής και μετά το Πάσχα στην Ολομέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου