Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

14-15 ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ

ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΕΨΗ  ΠΟΥ ΣΩΠΑΙΝΕΙ

Πραγματικά συγκλονιστική για όλους μας ήταν η κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας!!!  Με αξιοθαύμαστη αντοχή και αγωνιστικότητα οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα  από Αττική, Λάρισα, Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιήσαμε μαραθώνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με ολονυκτία, από το απόγευμα της Πέμπτης, κόντρα στις προβλέψεις, κόντρα στον καιρό.
Και ναι: Κι αν χιονίζει και αν βρέχει ο "διαθέσιμος" αντέχει

Παρά την απαγόρευση της αστυνομίας για το στήσιμο της εξέδρας και τη βροχή, καταφέραμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία, που κράτησε μέχρι τις 1.30 τη νύχτα, χάρις στην θερμή συμπαράσταση των μουσικών -τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό- και την ψυχή των συναδέλφων.

Ήταν μια μεγάλη νύχτα γεμάτη από τραγούδια συνθήματα και χορούς. 
ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ -  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ βροντοφώναζαμε, απέναντι σε μια άλλη δικτατορία που ζούμε σήμερα, "τη δικτατορία των μνημονίων" και δείξαμε ότι τίποτα δεν είναι ικανό να μας κάνει να εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας. 

Το ξημέρωμα της Παρασκευής περικυκλώσαμε το Υπουργείο Παιδείας κάνοντας συμβολικό αποκλεισμό μέχρι τις 10πμ.


Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι συνάδελφοι από τη Λάρισα είχαν τεράστια αντοχή και αγωνιστικότητα, ενώ η επιτυχία της κινητοποίησης οφείλει πολλά, στην οργανωτική ικανότητα και τη σκληρή δουλειά των δύο συναδέλφων της συντονιστικής επιτροπής, που ανέλαβαν τη συνεννόηση με τους μουσικούς, την προμήθεια υλικών και κατάφεραν να στηθούν σκηνή, μπαρ, ψησταριές με σουβλάκια, βαρέλια με ξύλα για να ζεσταθούμε και καφέδες για να αντέξουμε ως το πρωί.


Το μεσημέρι μέλη της συντονιστικής επιτροπής και τα μέλη της επιτροπής αγώνα Λάρισας πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γ. Γραμματέα του Πρωθυπουργικού γραφείου κ. Μπούρα (συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη από καιρό με ενέργειες της επιτροπής αγώνα Λάρισας).
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Μπούρας δεν έδωσε απαντήσεις στα αιτήματά μας, δηλώνοντας άγνοια για τα θέματα που ΥΠΑΙΘ, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη διάθεση εμπαιγμού εκ μέρους της κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO
AΠO TO ΣKAI στο 01.14.30


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO 
AΠΟ ΤΟ STAR στο 01.13.30


Συνάδελφοι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αν δεν συστρατευθούμε όλοι στον αγώνα, κάποιοι θα οδηγηθούμε σε απόλυση. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κλέψουν τη ζωή μας.
Ο αγώνας μας πρέπει να είναι μαζικός συνεχής και ανυποχώρητος

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ..ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή