Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Όλοι την Πέμπτη 23/10 στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Η συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τις ομοσπονδίες ΟΛΜΕ - ΔΟΕ την Πέμπτη 23 του Οκτώβρη 2014, στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα πάρουν μέρος και εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα από άλλες πόλεις (Λάρισα, Θεσσαλονίκη, κ.α.). Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνια συνέλευση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα-απόλυση, στα γραφεία της ΟΛΜΕ (θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες για την ακριβή ώρα).

Οι δύο ομοσπονδίες των Εκπαιδευτικών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 συνδιοργανώνουν κοινά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, εκπέμποντας "ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ".

Ξεκινάμε ένα μεγάλο οδοιπορικό υπεράσπισης της Δημόσιας Δωρεάν Εκπαίδευσης.
 
Πιάνουμε ξανά το νήμα των μεγάλων αγώνων για την Παιδεία.
 
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις διαθεσιμότητες των εκπαιδευτικών και σε κάθε απόλυση.
 
Μαζί με τη νεολαία και τον κόσμο της εργασίας διαμορφώνουμε ένα ευρύ κίνημα παιδείας για τα δικαιώματα και τις μορφωτικές ανάγκες της νέας γενιάς, προβάλλοντας το στρατηγικό αίτημα «μόρφωση, δουλειά, δημοκρατία».
 
Οραματιζόμαστε ένα σχολείο ολόπλευρης μόρφωσης και διαπαιδαγώγησης, όπου θα έχουν ισότιμη πρόσβαση τα παιδιά όλων των λαϊκών στρωμάτων, ανεξάρτητα από φυλετική και θρησκευτική προέλευση.

ΚΑΛΟΥΜΕ:
  • εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους σε συστράτευση και διαρκή παρατεταμένο αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης και των κυρίαρχων τάξεων
  • την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΣΕΕ και τις Ομοσπονδίες να εξαγγείλουν και να συντονίσουν απεργιακό αγώνα με αφετηρία το μήνα Νοέμβριο, ο οποίος θα αγκαλιάζει και θα αναδεικνύει τα προβλήματα όλων των εργαζομένων, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
  • όλους τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ για απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης και να μη συμμετέχουν σε διαδικασίες που έχουν ως στόχο τη χειραγώγηση, την απόλυση, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και την κατηγοριοποίηση των σχολείων.
ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Πέμπτη, 23 του Οκτώβρη 2014

ΔΟΕ – ΟΛΜΕ διοργανώνουν κοινά συλλαλητήρια:

Αθήνα: 6 μ.μ. στα Προπύλαια

Θεσσαλονίκη: 6 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου

Στις έδρες των Περιφερειών της χώρας

ΟΛΜΕ -ΔΟΕ

Διαβάστε ολόκληρο το κάλεσμα ΟΛΜΕ-ΔΟΕ σε pdf … εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου