Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, 9.30 π.μ.: Αγωνιστική κινητοποίηση

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ 
την Παρασκευή 10/10 στις 9.30 π.μ.


Την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης της ΑΔΕΔΥ κατά των αποφάσεων του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τις οποίες επιχειρεί να θέσει σε εφαρμογή το νομοθετικό πλαίσιο της αξιολόγησης – λαιμητόμου.

Όλοι εμείς που βρισκόμαστε -εδώ και 15 μήνες- στο εγκληματικό καθεστώς της ομηρίας-απόλυσης, γνωρίζουμε πολύ καλά τις κυβερνητικές επιδιώξεις για απολύσεις, που είναι απόλυτα συνδεδεμένες πλέον με την "κατ' επίφαση" Αξιολόγηση που προωθεί, με την αμέριστη συμβολή της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης. 


Οι εκπαιδευτικοί σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση, κατά την πλατιά, ανοιχτή, συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την 7/10 αποφασίσαμε να κηρύξουμε την Παρασκευή 10/10 ημέρα αγωνιστικής δράσης κατά των Διαθεσιμοτήτων-Απολύσεων. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους  σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση να κινητοποιηθούν, έτσι ώστε την Παρασκευή 10/10 στις 9.30 π.μ. και πάρουν μέρος μαζικά και μαχητικά στη συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49)

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δηλώνουμε ότι είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι τον αγώνα αυτό, να τον δώσουμε μέχρι το τέλος, όλοι μαζί και να τον κερδίσουμε.
  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ,
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ


ΟΛΜΕ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-10-2014)

Την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης της ΑΔΕΔΥ κατά των αποφάσεων του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τις οποίες επιχειρεί να θέσει σε εφαρμογή το νομοθετικό πλαίσιο της αξιολόγησης – λαιμητόμου.

Στο πλαίσιο συνέχισης των αγώνων μας και της υλοποίησης των αποφάσεων της τελευταίας ΓΣ προέδρων των ΕΛΜΕ, το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί στην Παναττική Στάση Εργασίας που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, από τις 8 π.μ. μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ώρα 9:30πμ (Πανεπιστημίου 47-49).

Δείτε το Δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ .... εδώ

Δείτε την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ εδώ

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας για Απεργία – αποχή από την αξιολόγηση δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου