Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Στο γραφείο του Α. Λοβέρδου κατέληξε με πορεία το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 23 Οτωβρίου

Εκπαιδευτικοί σε ομηρία, διαθεσιμότητα-απόλυση από όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησαν από το μεσημέρι αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στο Πολιτικό γραφείο του Υπουργού Παιδείας

Κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου
Την Πέμπτη 23/10 το μεσημέρι, πλήθος εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα από Αττική, Θεσσαλονίκη και Λάρισα πραγματοποιήσαμε αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Α Λοβέρδου. στο Κολωνάκι, με σκοπό να καταγγείλουμε τον απίστευτο εμπαιγμό και την ομηρία μας που συνεχίζεται για 16 μήνες, απαιτώντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα εκδοθούν νέα ανακοίνωση και οριστικοί πίνακες, ώστε να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός και να τοποθετηθούν όλοι στις εκπαιδευτικές δομές του ΥΠΑΙΘ, έως ότου ξαναγυρίσουμε όλοι οι καθηγητές μαζί με τους μαθητές στα σχολεία μας.

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Το απόγευμα οι φωνές μας ενώθηκαν με τις φωνές χιλιάδων εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων και φοιτητών, όταν ή πορεία από το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, κατέληξε κάτω από το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου.

Η αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας μας έληξε αφού στείλαμε σαφές μήνυμα στον Υπουργό Παιδείας" ότι θα περιμένουμε μέχρι το τέλους Οκτωβρίου να έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημά μας, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί στη συνάντηση που είχαμε μαζί του στο υπουργείο Παιδείας στις 9/10". Στη συνέχεια μαζί με όλους τους διαδηλωτές που συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, πραγματοποιήσαμε πορεία προς τα γραφεία της ΟΛΜΕ.

Διαμηνύουμε προς όλη την κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Υπουργό Παιδείας ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους και θα γίνουμε εφιάλτες στα όνειρά τους. 



Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα μας εξουθενώσουν ψυχολογικά, δεν φοβόμαστε, δεν λυγίζουμε, δεν λιποτακτούμε. Τίποτα -πλην της δικαίωσης- δεν θα σταθεί ικανό να μας κάνει να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα μας. Συνεχίζουμε με ακλόνητο σθένος τις κινητοποιήσεις μας και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δηλώνουμε ότι είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι τον αγώνα αυτό, να τον δώσουμε μέχρι το τέλος, όλοι μαζί και να τον κερδίσουμε.

Σύντομα θα πάρουν την απάντησή μας, μέσα από πιο μαζικούς, ενωτικούς, και αποφασιστικούς αγώνες.
  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου