Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΦΙΑΣΚΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας εξέδωσε το εξής ψήφισμα:


Φιάσκο το επικοινωνιακό παιχνίδι. Η καλοστημένη επιχείρηση δημιουργίας προφίλ ενός «αγωνιούντα» εραστή της εκπαίδευσης, κονιορτοποιήθηκε χθες στη Λάρισα. Ένας υπουργός που υποδύεται ταυτόχρονα τον σχολικό σύμβουλο, το ελεγκτή δημόσιας διοίκησης, τον γυμναστή, τον δάσκαλο, το φίλο του μάχιμου εκπαιδευτικού, έδειξε χθες την πραγματική του εικόνα. Ο «υπέρμαχος» του δημοκρατικού διαλόγου, λιποτάκτησε χθες και δε υλοποίησε το πρόγραμμά του. Η επικοινωνιακή του τακτική που αντιγράφει πρακτικές τυχερών παιγνίων, δεν αρμόζει στον χώρο της εκπαίδευσης.


Δεν έχει το πολιτικό σθένος ο εντολοδόχος της Τρόικας να αντικρίσει δημόσια τους εκπαιδευτικούς. Ειδικά τους απολυμένους. Δεν τόλμησε καν να εμφανιστεί στα σχολεία της επαρχίας Ελασσόνας. Εκατοντάδες εκπαιδευτικού, γονείς και μαθητές τον περίμεναν στο Γυμνάσιο Καλλιθέας για να του πουν κατάματα πως δεν θα επιτρέψουν την κατεδάφιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μαζί του. Μας αφήνουν αδιάφορους οι αδόκιμες επικοινωνιακές τακτικές του. Η ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής είναι για μας το ζητούμενο. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη.

Πηγή: paidis.com


ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΥΦΤΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ!


Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα ΛάρισαςΜε άριστα στο κρυφτό βαθμολογούν τον υπουργό παιδείας οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα του Ν. Λάρισας. Μόνο που η ζωή δεν είναι παιχνίδι κ. υπουργέ και αν εσείς επιλέξατε να ξεμουδιάσετε παίζοντας κρυφτό και κυνηγητό (μαζεύοντας ψήφους από την Θεσσαλία) εμείς οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα δίνουμε καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα για να μην πεινάσουν τα παιδιάς μας και να μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους. 1625 άτομα περιμένουν να αποκαταστήσετε την αδικία με την επαναφορά των τομέων και τον ειδικοτήτων στην τεχνική εκπαίδευση. Αλλά εσείς προτιμάτε να παίζεται επικοινωνιακά παιχνίδια, εφαρμόζοντας μια χαρά την αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησή σας.


Τι φοβηθήκατε κ. Λοβέρδο και δεν σεβαστήκατε τους μαθητές και τους καθηγητές που σας περίμεναν; Προτιμήσατε να επισκεφτείτε ένα άδειο σχολείο στον Τύρναβο, για να δείτε τον κ. Ροντούλη; Και αυτό από μόνο του λέει πολλά! Ποιο παράδειγμα άραγε δίνει ο Υπουργός στους μαθητές με την ασυνέπειά του;

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι δεν αποδεχόμαστε τις απολύσεις. Μέχρι να αποδώσετε το δίκαιο θα μας βρίσκετε καθημερινά μπροστά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου