Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης – Μετακίνηση εκπαιδευτικών

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν στις 6/9 και οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα-απόλυση απ όλη τη χώρα

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, 6/9/14
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στην πρώτη μεγάλη πανεργατική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας και περικοπών κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ, τις διαθεσιμότητες-απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις, τα νέα φορολογικά χαράτσια κ.λπ.
το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ.
στο άγαλμα Βενιζέλου
Για την μαζικότερη συμμετοχή συναδέλφων από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα η ΟΛΜΕ σε συνεργασία με άλλα συνδικάτα και ομοσπονδίες οργανώνουν τη μεταφορά των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο τραίνο που θα μισθώσουν τα συνδικάτα (περιορισμένες θέσεις), το οποίο θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου 06.09.2014 στις 09:22 από Σταθμό Λαρίσης με την υπ. αριθμ. 7000500 αμαξοστοιχία και θα επιστρέψει το βράδυ της ίδιας μέρας με αναχώρηση στις 00.10 από το σταθμό της Θεσσαλονίκης με την υπ. αριθμ. 7000501 αμαξοστοιχία.
Δηλώσεις συμμετοχής στην ΟΛΜΕ στο olme@otenet.gr (AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail και ΕΛΜΕ) μέχρι την Τρίτη, 2/9/14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου