Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κάλυψη κενών σε Γραμματείες ΙΕΚ

Τα λειτουργικά κενά  διοικητικού προσωπικού των ΙΕΚ, θα καλυφθούν από εκπαιδευτικούς της Δ.Ε. χωρίς διδακτικό ωράριο

Από εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι, στην παρούσα φάση, δεν έχουν διδακτικό ωράριο θα καλυφθούν διοικητικές θέσεις (γραμματειακή υποστήριξη) των ΙΕΚ όπως αναφέρεται σε έγγραφο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΤΩΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με το οποίο τους καλεί να να υποβάλλουν αίτηση τοποθέτησης σε κενό του αναφερόμενου πίνακα (σχολική μονάδα ή ΙΕΚ).

2 σχόλια:

  1. Κυριάκος Κυριακίδης24 Οκτωβρίου 2013 στις 1:40 π.μ.

    Στον σύνδεσμο http://attik.pde.sch.gr/pages/diafora.htm#Oktovrios2013 ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Αττικής καλεί τους εκπ/κούς Δ/θμιας Εκπ/σης οι οποίοι δεν έχουν διδακτικό ωράριο, να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες ή ΙΕΚ. Στον πίνακα «kena dieuthinseon 21-10-2013.xls» τον οποίο σας επισυνάπτω, υπάρχουν και κλάδοι εκπ/κών οι οποίοι έχουν καταργηθεί με το Ν.4172/2013 και οι εκπ/κοί αυτοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Περιλαμβάνονται και οι εκπ/κοί σε διαθεσιμότητα σε αυτούς που δεν έχουν διδακτικό ωράριο; Καλεί και εμάς που είμαστε σε διαθεσιμότητα να υποβάλουμε αίτηση; Αν δεν αφορά εμάς η πρόσκληση, τότε ποιούς αφορά; Μήπως το Υπουργείο έχει προσλάβει τόσους πολλούς αναπληρωτές και ωρομίσθιους από τους καταργημένους κλάδους, ώστε κάποιοι από αυτούς τώρα πλεονάζουν; Έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε απάντηση σε αυτά.



    23/10/2013

    Κυριάκος Κυριακίδης, κλάδου ΠΕ18.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε στα κενά των καταργημένων κλάδων καλούνται εκπαιδευτικοί που δεν έχουν χάσει την εκπαιδευτική ιδιότητά τους όπως εμείς, π.χ. φιλόλογοι κλπ με δεύτερα πτυχία στις ειδικότητες αυτές που έχουν καταργηθεί.
      Ο πλήρης παραλογισμός!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή