Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                               

 Γενική συνέλευση                                                             
                                 
Η Συντονιστική επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση που ορίστηκε την Τρίτη 1-10-2013 στις 6.00 μ.μ. στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας Νέστου 4 (Μιχαλακοπούλου & Ξενίας - Αμπελόκηποι), όπου θα γίνει απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης μας και προγραμματισμός δράσεων για την συνέχιση του αγώνα μας.


Πανελλαδικές Συγκεντρώσεις    
                                                     
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα, να προχωρήσουν σε συγκρότηση συντονιστικών επιτροπών (όπου δεν έχουν συγκροτήσει) και σε συνεννόηση με τις τοπικές ΕΛΜΕ την Παρασκευή 4/10 στις 6.30 μ.μ. να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ της Ελλάδας.
Η συγκέντρωση της Αθήνας θα γίνει  μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
               

Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε ΔιαθεσιμότηταΠρόταση της ΕΕΤΕΚ για τις μετατάξεις των σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών σε θέσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ. 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΑξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ H Ένωσή μας σας μεταφέρει την έντονη ανησυχία της για τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε στο χώρο της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, μετά την ψήφιση του πρόσφατου Νόμου.


                                                   

1 σχόλιο:


 1. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ συγκέντρωση-δράσεις

  Στάλθηκε: 2:03 μ.μ. Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013
  Θέμα: Παρασκευή 4/10 στις 6:30

  Καλούμε όλο τον κόσμο την Παρασκευή 4/10 στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους στη θεσσαλονίκη με μαύρα μπλουζάκια (μαύρα πανοφόρια) πάνω στα οποία θα κολλήσουμε (μέχρι να ετοιμαστούν τα τυπωμένα) τα σύμβολα – συνθήματά μας (χάρτινες φωτοτυπίες) με χαρτοταινία.
  Εκεί θα σχηματίσουμε ανθρώπινη αλυσίδα σε ολόκληρη την πλατεία.

  Καλούμε επίσης όλες τις συντονιστικές επιτροπές πανελληνίως , όλους τους εκπαιδευτικούς, να οργανώσουν το ίδιο ή κάποια άλλη δράση , με μαύρα μπλουζάκια, σε ΟΛΕΣ τις πόλεις της ελλάδας, την Παρασκευή.

  Διαδώστε το προς όλους - να γίνει σεισμός σε ολόκληρη την ελλάδα  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Η ενότητα είναι η μεγάλη μας δύναμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή