Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Βγήκε η Προκήρυξη για πρόσληψη Ωρομισθίων στα ΔΙΕΚ-ΣΕΚ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΔΙΕΚ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΣΕΚ) 


Α. Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) του Υπουργείου Παιδείας και  Θρησκευμάτων, η οποία είναι φορέας του σχεδιασμού της δημόσιας πολιτικής της διά βίου Μάθησης και διαμόρφωσης των σχετικών κανόνων της εκπόνησης του εθνικού προγράμματος και της εποπτείας της εφαρμογής τους έχει στην άμεση εποπτεία της, την οργάνωση, τη λειτουργία και την εποπτεία των δημοσίων ινστιτούτων επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) και των δημοσίων σχολών επαγγελματικής κατάρτισης (ΣΕΚ). Για την κάλυψη των αναγκών εκπαιδευτών στους ανωτέρους φορείς κατά την περίοδο 2013-2014 η ΓΓΔΒΜ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτών ενηλίκων. Οι υποψήφιοι που θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές ενηλίκων, θα παράσχουν αρχική κατάρτιση με την διδασκαλία των μαθημάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών), για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα δημόσια ΙΕΚ και στις δημόσιες ΣΕΚ. 

Β. Οι υποψήφιοι προσκαλούνται να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα που παρέχεται στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ www.gsae.edu.gr και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ www.inedivim.gr στο σύνδεσμο http://iekteachers.sch.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας αρχομένης από την ανάρτηση της και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 17/10/2013 έως και το Σάββατο 19/10/2013. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω ηλεκτρονική μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται. Οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν μία αίτηση ανά Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, ανά ειδικότητα, ανά κατηγορία εκπαίδευσης. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες καθώς και οι με οποιανδήποτε σχέση εργασίας απασχολούμενοι στο δημόσιο τομέα, που έχουν τα νόμιμα τυπικά προσόντα. Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν........................

Διαβάστε εδώ όλο το έγγραφο

Με ωρομίσθιους θα λειτουργήσουν τα ΔΙΕΚ-ΣΕΚ το χειμερινό εξάμηνο 2013-2014. 
Δυο μέρες προθεσμία...17-19/10/2013
Είναι αυτές οι οργανικές θέσεις που κατά δήλωση του Υπουργού Παιδείας, πρόκειται να καλυφθούν από τους εκπαιδευτικούς Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα;;;;;;;;;;



Ο Κος . Γκιουλέκας 18/10 στο STAR  (στο 23 λεει για μας)

13 σχόλια:

  1. ΙΕΚ . Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές

    μαλλον πρεπει να καλεσετε συντονιστικο εκτακτος σημερα πριν βρεθουμε προ τετελεσμενων

    οχι οτι δεν βρεθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα στη συγκεντρωση ειμασταν δεν ειμασταν 10 νοματαίοι απο τους διαθεσιμους καθηγητες
    εμενα βγαλτε με ειμαι ασημαντος
    αλλα η ντροπη μου δεν περιγραφεται οταν εβλεπα
    στην μια μερια εναν ανθρωπο που τρεχει για μας τους διαθεσιμους ολη μερα και αναρωτιομουν γιατι τρεχει ?
    με τη δυναμη θα τρεξει αυριο παλι βλέποντας μονο 10 προσωπα
    απο την αλλη μερια εβλεπα εναν ανθρωπο που αντιπροσωπεύει ολους τους καθηγητες να ειναι βρεγμενος μεχρι το κοκκαλο και να πορευεται μαζι μας εδω αναρωτηθηκα αυριο μεθαυριο μπορουμε να απαιτησουμε κατι απο αυτον

    να στε καλα
    δεν θα γραψω ονοματα δεν εχει σημασια

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
    και τους δινουμε το δικαιωμα να συνεχιζουν να μας βλεπουν ετσι στο υπουργειο που εμενα τουλαχιστον μου θυμιζει την επταετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεδριάζει, στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, το κυβερνητικό συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

    Στο επίκεντρο θα βρεθεί το θέμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΛΤΕΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΙΣ 8,10 ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ:

    ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΣΤΑ ΙΕΚ ΚΑΙ ΣΕΚ ΑΛΛΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ !!!!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΛΉΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ!!!!

    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

    ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ.

    ΦΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σίγουρο ότι χάνεται το 75% του μισθού; Ποιος σας το ανέφερε αυτό;
      Από τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Παιδείας ειπώθηκε, σε συναδέρφους που ρώτησαν, να ζητηθεί άδεια από το οικείο στον καθένα ΠΥΣΔΕ, όπως ακριβώς γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια.

      Διαγραφή
    2. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ κου ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΑ ΙΕΚ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ 75% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ, ΗΤΑΝ: "Οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα στο ερώτημά σας. Θα πρέπει να αποφασίσει ο καθένας μόνος του. Μπορεί και να χάνεται ο μισθός. Δεν ξέρουμε κάτι και ΔΕΝ πρόκειται να βγει κάποια ανακοίνωση".
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα.
      Θέλω να πω μόνο πως τηλεφώνησα στο γραφείο διοικητικού της ΓΓΔΒΜ και απάντησαν πως δεν ξέρουν κάτι για το θέμα, δεν είναι αυτοί αρμόδιοι(..!!) και να ερωτηθεί κάποιος δικηγόρος καλύτερα.
      Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ συνάδελφε καλό θα ήταν να έγραφες και το ονομά σου.
    Εγώ πάντως τους ξέσκησα στα τηλέφωνα και σήμερα το μεσημέρι έστειλα και έγγραφη ερώτηση στον κο Υφυπουργό και ρωτώ τις επιπτώσεις σε περίπτωση που κάποιος πεί ναι .
    Καλό θα ήταν να το κάνουν αυτοί που έχουν κάνει αιτήσεις και όχι εμείς.
    Ως ΟΛΤΕΕ σήμερα θα βγεί καταγγελία για το όλο θέμα και καλό είναι να φανούμε όλοι στα τηλέφωνα διότι όσο δεν υπάρχει πίεση οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτε.
    Σήμερα πάντως το μεσημέρι απο το γραφειο του Γκιουλέκα απάντησαν τα ίδια της Παρασκευής.
    Δεν ξέρουν κάτι παραπάνω και ότι θα μας πάρουν ως ιδιώτες με αποτέλεσμα να χάσουμε το μισθό της διαθεσιμότητας μη γνωρίζοντας βέβαια ούτε κατά διάνοια τις άλλες επιπτώσεις του να πουμε ναι .
    Φώτης Δανάσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει κάτι νεότερο από την γραπτό ερώτημα ή κάποια άλλη προφορική δήλωση;

      Διαγραφή
  6. ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΙΕΚ
    http://www.esos.gr/article/iek/axiologikos-pinakas-katatxis-ypopsifion-ekpaideyton-enhlikon-dhmosion-iek-sek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....και καθηγητές ΤΕΙ και ΕΕΔΙΠ και "Διευθύνουσες" και....πάρα πολλοί άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή