Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

"Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!..."

Δεύτερο Πάσχα παθών για τους εκπαιδευτικούς που εδώ και 13 μήνες παραμένουν όμηροι & χωρίς μισθό  

ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ....το κατάπτυστο θράσος των βουλευτών της ΝΔ που, για να παρακωλύσουν την εξέλιξη της ψήφισης των νομοσχεδίων, που ακυρώνουν τα εγκλήματα που διέπραξαν, για την επιστροφή όσων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στο δημόσιο, προφασίζονται θρησκευτικούς λόγους !

Αποτέλεσμα εικόνας για πάσχα εικόνες«Θέλω να πάω εκκλησία τη Μεγάλη Πέμπτη. Ποτέ Μεγάλη Εβδομάδα δεν συζητούσαμε νομοσχέδια στη Βουλή» ακούστηκε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ λόγους θρησκευτικούς και ιστορικούς επικαλέστηκε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη δημόσια διοίκηση που έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Πέμπτη. Για «καταιγίδα νομοσχεδίων που δεν επιτρέπει να γίνει ψύχραιμη και σωστή επεξεργασία» μίλησε η Σοφία Βούλτεψη (εισηγήτρια από τη ΝΔ στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ) και κατήγγειλε ότι «στήνεται πελατειακό σύστημα από την κυβέρνηση»(left.gr).

Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν, αυτές τις μέρες του Αγίου Πάθους, είναι να σκύψουν με αιδώ το κεφάλι μπροστά στα πάθη που προκάλεσαν!!

Αν έχουν λίγη "τσίπα" (πόσο μάλλον θρησκευτικό συναίσθημα), -μιας και παραδέχονται επί πλέον ......"με το χέρι στην καρδιά" (Κ.Μητσοτάκης στον ενικό) ότι ήταν λάθος η διαθεσιμότητα των Καθηγητών-, να ζητήσουν συγνώμη "με το χέρι στην καρδιά", από όλους αυτούς που αναίτια βιώνουν 21 μήνες διαθεσιμότητας/ομηρίας και -ιδιαιτέρως- από ορισμένους καθηγητές που εδώ και 13 μήνες όμηροι & χωρίς μισθό, περνούν δεύτερο Πάσχα των παθών, μαζί με τις οικογένειές τους!

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ;

Αν είναι λοιπόν Χριστιανοί, επειδή η εξομολόγηση και η ειλικρινής μετάνοια είναι κορυφαία θρησκευτική πράξη, τουλάχιστον μην παρακωλύουν την εξέλιξη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και να κάτσουν να συζητήσουν, αλλά και να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, μέρες που είναι!

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν τη Μεγάλη Πέμπτη και παράλληλα εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα!

Π
αράλληλα οφείλουν μια συγγνώμη στους πάνω από 20.000 μαθητές και τις μαθήτριες που έχασαν τις σπουδές που είχαν επιλέξει στη δημόσια Δευτεροβάθμια Τεχνική Εκπαίδευση, εξαιτίας της κατάργησης των ειδικοτήτων, που συνόδευσε τη διαθεσιμότητα των καθηγητών στην δημόσια ΤΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου