Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ποιους αφορά η τροπολογία παράτασης της διαθεσιμότητας

Τροπολογία για παράταση της διαθεσιμότητας έως την 31.3.2015 για όσους -χωρίς δική τους υπαιτιότητα- δεν υπέβαλαν αίτηση μετάταξης


Η τροπολογία σχετικά με την παράταση της διαθεσιμότητας που κατατέθηκε προς ψήφιση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την «ίδρυση παρατηρητηρίου άνοιας», αφορά τους υπαλλήλους αυτούς που ενώ έληξε ο χρόνος διαθεσιμότητάς τους, δεν υπέβαλαν αίτηση μετάταξης-μεταφοράς σε καμία από τις εκδοθείσες ανακοινώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

Διαβάστε εδώ την τροπολογία

3 σχόλια:

  1. ας απαντησει καποιος αφορα και τους 85 υπο απόλυση συναδέλφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε παρότι ανώνυμος δημοσίευσα το σχόλιό σου γιατί είναι πιθανό και άλλοι να μη κατάλαβαν καλά ποιους αφορά η συγκεκριμένη τροπολογία.
      Δεν αφορά τους 85 συναδέλφους αλλά όσους δεν μπόρεσαν να κάνουν αίτηση γιατί όταν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα είχε λήξει ο χρόνος που δόθηκε για την κατάθεση των αιτήσεων. Π.χ. 6 συνάδελφοι που είχαν εξαιρεθεί αλλά μετά τις 22/3 ξανατέθηκαν σε διαθεσιμότητα, 3 συνάδελφοι που κέρδισαν δικαστικά (το καλοκαίρι) τον διορισμό τους από το 2007 και αυτόματα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, 2 συνάδελφοι που παραιτήθηκαν για συνταξιοδότηση, αλλά τελικά δεν είχαν τις προϋποθέσεις. Πιθανόν να συμπεριληφθούν και οι συνάδελφοι που για την ειδικότητά τους δεν προκηρύχθηκε καμία θέση.

      Διαγραφή
  2. Ορκίστηκε νέος πρόεδρος του ΑΣΕΠ ο Ιωάννης Καραβοκύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή