Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Πανελλαδική Συνέλευση: Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ. στα γραφεία της ΟΛΜΕ & 
Συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Οι συντονιστικές επιτροπές εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα Αττικής, Θεσσαλονίκης και η επιτροπή αγώνα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα Λάρισας, καλούν όλους  τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα - απόλυση από όλη την Ελλάδα:
  • Σε συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ. στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Αθήνα, Ερμού & Κορνάρου 2)
  • Να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τις ομοσπονδίες ΟΛΜΕ - ΔΟΕ την Πέμπτη 23 του Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια. 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Τίποτα -πλην της δικαίωσης- δεν θα σταθεί ικανό να μας κάνει να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα μας. Συνεχίζουμε με ακλόνητο σθένος τις κινητοποιήσεις μας και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δηλώνουμε ότι είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι τον αγώνα αυτό, να τον δώσουμε μέχρι το τέλος, όλοι μαζί και να τον κερδίσουμε.
  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ
  • ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου