Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η νέα κατανομή των 1400 θέσεων

Να μην οδηγηθεί κανείς στην απόλυση
Να προκηρυχθούν άμεσα άλλες 474 θέσεις

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμεΣήμερα Δευτέρα 16/12 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας συνάντηση μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα, με εκπρόσωπο του ΥΠΑΙΘ.

Στη συνάντηση αυτή, μας ανακοινώθηκε η νέα κατανομή των 1400 θέσεων που πρόκειται να προκηρυχθούν άμεσα από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα. 


Η κατανομή των θέσεων αυτών έχει ως εξής:
233 για τους κατόχους δεύτερου πτυχίου
925 εκπαιδευτικές θέσεις σε ΙΕΚ-ΣΕΚ 
92 Διοικητικές θέσεις σε ΙΕΚ-ΣΕΚ
150 θέσεις νηπιοβρεφοκόμων στους ΟΤΑ

Διαβάστε εδώ το έγγραφο με την κατανομή των θέσεων

Η αντιπροσωπία μας, παρουσίασε για μια ακόμα φορά τις θέσεις μας για την άμεση προκήρυξη 1874 θέσεων, μια θέση για κάθε εκπαιδευτικό σε διαθεσιμότητα, έτσι ώστε να μην απολυθεί κανείς.

Ενημέρωση επιπλέον και συζήτηση για τον καθορισμό της περαιτέρω στάσης μας, θα γίνει αύριο ΤΡΊΤΗ 17-12-2013 στις 6.00 μ.μ. στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας 

Επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, 
επειδή βλέπουμε τι σημαίνει  "δικαιοσύνη" στον καιρό των μνημονίων, 
επειδή ο εμπαιγμός που έχουμε υποστεί είναι τεράστιος, 
επειδή ο κίνδυνος της απόλυσης είναι πλέον ορατός, 
δεν μπορεί πια κανείς να εφησυχάζει.
Δεν μπορεί κανείς πια να μείνει αμέτοχος.
Όλοι ενωμένοι, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον ύστατο αγώνα. 



Για τη Διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών και τους μαθητές των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ στο αρτ tv (Α. Γιαννοπούλου)


32 σχόλια:

  1. Κάποιος από τους συναδέλφους στο συντονιστικό και έβγαλαν τη σημερινή ανακοίνωση να απαντήσει στα παρακάτω: 1) Γιατί δεν ανακοινώθηκε ότι υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση στο ΥΠΑΙΘ; 2) Ποιος ήταν ο εκπρόσωπος του ΥΠΑΙΘ με τον οποίο συναντήθηκαν; 3) Ποιοι ήταν οι συνάδελφοι και αν θεωρούν ότι εκπροσωπούν και τους 1874 σε διαθεσιμότητα; 4) Τι είναι αυτός ο πίνακας που δημοσίευσαν σπείροντας τον πανικό και προκαλώντας για άλλη μια φορά τη διχόνοια ανάμεσά μας; Τον έδωσε το ΥΠΑΙΘ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καινά δαιμόνια που κάποια μέλη του Συντονιστικού άκουσαν από εκπρόσωπο του ΥΠΑΙΘ , πιθανώς και με Αγγελικό πρόσωπο!!!!!, δημιουργούν νέα ήθη στην διεκδίκηση και στην προσπάθεια αποκατάστασης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ.
    Όλοι αναρωτιώμαστε άραγε αυτές τις περίεργες ειδικότητες που ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μήπως τις έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι συνάδελφοι που πάντοτε είχαν την πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων και ακόμη και τώρα όλοι αναρωτιώμαστε με ποιόν τρόπο θα αρχίσει ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ;;;;
    Θα γίνουμε πόλεμος των ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΑΣΤΡΩΝ !!!!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ λέω και όνομα, Καρλαύτης. Δεν υπάρχει ανάγκη μαθηματικών, φυσικών και χημικών, αντίθετα χρειαζόμαστε απεγνωσμένα Δραματικής Τέχνης

      Διαγραφή
    2. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα προσπαθήσουν όλοι οι περί.... να μας βγάλουν και τρελούς όλους τους υπόλοιπους...
      Φώτης

      Διαγραφή
  3. Μια επίσημη απάντηση για το διατί επέλεξαν τα συγκεκριμένα δεύτερα πτυχία για να "διασωθούν";
    (το σκεπτικό τους βρε παιδί μου...)
    Ή θα μας αφήσουν με το μαλλί σε μόνιμη απεργιακή κινητοποίηση;

    conscibot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εφαρμοστούν τα παραπάνω και οι νηπιοβρεφοκόμοι θα απορροφηθουν όλοι.Για τους νοσηλευτές ΠΕ1810 τίποτα δεν διεκδικείται????και από το συντονιστικό έχουμε ρατσισμό απέναντί μας!!!

    Γιατί τόσο πολύ μας φοβάστε όλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΝΗΠΙΟΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΚ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ...

      Διαγραφή
    2. Έχετε απόλυτο δίκαιο - και από περίπου 350 εκπαιδευτικούς ΠΕ18.10 δόθηκαν μόνο 52 από τίς περιβόητες θέσεις σε αυτή τη " νέα" κατανομή.

      Τί να πρωτοσχολιάσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Αφήστε να βγούν συνάδελφοι
      ας περιμένουμε διότι είναι μακριές οι ημέρες και τα συμβούλια δίνουν και πέρνουν
      Οι επισκέψεις συνεχίζονται και αύριο μην αποκλείετε να δούμε κάτι άλλο
      Φώτης Δανάσκος

      Διαγραφή
  5. Σίγουρα κάποιοι όχι μόνο ειχαν πρόσβση στα κέντρα αποφάσεων αλλά θα τους "τιμήσουν" και πάλι με την ψήφο τους όταν χρειαστεί.Μιά και μιλάμε για ΙΕΚ όποιος έχει διδάξει εκεί γνωρίζει ότι όλες οι ειδικότητες διδάσκονται "Ασφάλεια Εργασίας".Αυτοί που είναι οι πλέον ειδικοί είναι οι ΠΕ Δημόσιας Υγιεινής.Οχι μόνο αυτό αλλά το αναλυτικό των σπουδών μας βεβαιώνει ότι μπορούμε να είμαστε σε κάθε εργαστήριο (και όχι μόνο), παραϊατρικής ειδικότητας καθώς και ειδικότητας τροφίμων και ποτών.Αλλά που να μας θυμηθεί κανένας, όλοι κι όλοι είμαστε 13 άτομα.Τι θα απογίνουμε εμείς? Τι θα απογίνουν οι ΤΕ Νοσηλευτές? Είναι και αυτοί "ευλογία" για το Υπουργείο Υγείας.Τώρα θα καταλάβουμε και τους ανθρώπους (παλινοστούντες) που εργαζόταν σαν καθαρίστριες, φύλακες κ.λ.π. και όταν τους ρωτούσες τι είχαν σπουδάσει σου έλεγαν γιατρός, μουσικός, δάσκαλος κ.λ.π. και εμείς λέγαμε "καλά είναι δυνατόν? μας δουλεύουν" .
    Σ.Μ. ΠΕ Δημόσιας Υγιεινής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι διαθέσιμες θέσεις αλλάζουν κάθε ημέρα. (βλέπε ανακοίνωση συντονιστικού)
    Οι «συνάδελφοι» στην εκπομπή Ενικός λειτούργησαν όσο ποιο διασπαστικά μπορούσαν. (βλέπε πρόεδρο νοσηλευτών)
    Το προεδρίο του συντονιστικού λέει: «άμεση προκήρυξη 1874 θέσεων, μια θέση για κάθε εκπαιδευτικό σε διαθεσιμότητα, έτσι ώστε να μην απολυθεί κανείς».
    Ρωτώ: Κοινή γραμμή έχουμε; Αν έχουμε, τρόπο να την προβάλουμε έχουμε; Αν την προβάλουμε, γιατί δεν την βλέπουμε αφού ο καθένας κοιτά τον κλάδο του και δεν νοιάζεται για τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο διασπαστικά από όλους λειτούργησε ένας άλλος συνάδελφος που ήταν εκεί (δεν θυμάμαι το όνομα του)ο οποίος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πότε θα βγει η ονομαστική κατάσταση με τους επαναπροσληφθέντες στα ΙΕΚ και ΣΕΚ.

      Θα έπρεπε να ντρέπεστε να τα βάζετε με τους νοσηλευτές,γιατί τα μέχρι τώρα γεγονότα δείχνουν ότι εμείς θα μείνουμε στο δρόμο και όλοι οι υπόλοιποι θα εργάζεστε κανονικά.Αν μη τι άλλο λοιπόν μην μας σταυρώνετε ξανά και ξανά.

      Διαγραφή
    2. Ποιο διασπαστικά από όλους λειτούργησε ένας άλλος συνάδελφος που ήταν εκεί (δεν θυμάμαι το όνομα του)ο οποίος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πότε θα βγει η ονομαστική κατάσταση με τους επαναπροσληφθέντες στα ΙΕΚ και ΣΕΚ.

      Θα έπρεπε να ντρέπεστε να τα βάζετε με τους νοσηλευτές,γιατί τα μέχρι τώρα γεγονότα δείχνουν ότι εμείς θα μείνουμε στο δρόμο και όλοι οι υπόλοιποι θα εργάζεστε κανονικά.Αν μη τι άλλο λοιπόν μην μας σταυρώνετε ξανά και ξανά.

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνάδελφοι στην τρέλα διότι δεν είμαστε συνάδελφοι εκπαιδευτικοί. Κάποιοι δεν μας θέλουν να υπάρχουμε και είναι ουκ ολίγοι εκείνοι που τελείως τυχαία η ειδικότητά τους καλύπτεται κατα το μεγαλύτερο ποσοστό της και θέλουν όλους τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς να τρέχουν και να διεκδικούν για όλους.
    Συνάδελφοι ας ξυπνήσουν οι υπόλοιποι και ας σηκωθούν απο τον καναπέ διότι θα εμφανιστεί κάποια Αρχιτέκτων κάποια Δραματικής τέχνης κάποιος Βιολόγος και θα παρει και αυτές τις ελάχιστες θέσεις που ανακοινώθηκαν ανεπισήμως απο ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ
    Αυτός που δεν κατάλαβε μάλλον ποτέ πόνο οικογένειας που δεν έχει χρήματα να αγοράσει τρόφιμα και που η θέση του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην Κυβέρνηση καλύπτεται ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και θα κάνει Ο,τι πιστεύει καλύτερο για να σώσει τους Έλληνες. Όπως θα μας σώσει και θα αναδιαρθρώσει το Δημόσιο αυτός που δεν εχει δουλέψει ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το απόγευμα όλοι στην Συνέλευση
    Δανάσκος Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα Δεύτερα Πτυχία δούλεψαν για το προσωπικό τους συμφέρον, οι Νοσηλευτές εναντίον Βρεφονηπιοκόμων κοκ.Τι γίνεται συνάδελφοι; Ο σώσων εαυτώ σωθήτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί φίλοι.
    Καλά πως βρέθηκε αυτή η διαφορά στα δεύτερα πτυχία απο την ημερομηνία της διαθεσιμότητας και στα σημερινά νούμερα αφού απο εκείνη την ημέρα και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν αναγνώριση δεύτερου πτυχίου. Για να το δούμε όλοι και όλες το θέμα είναι ηθικό και ιδιαίτερα σοβαρό. ΄Οπως όλοι γνωρίζετε έτσι απάντησε ο Κος Υπουργός εγγράφως άρα μάλλον για ανεγκέφαλους μας περνάνε και μάλιστα το γράφουν και στην ανακοίνωση του Υπουργείου. Περιμένω απο τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ και άμεσα να βρούν ποιοι είναι αυτοί που πήραν αναγνώριση μετά την διαθεσιμότητα και μάλιστα το πτυχίο τους βρέθηκε και στα πτυχία που διατηρούνται στην Εκπαίδευση. Οι αιρετοί στο ΚΥΣΔΕ είναι εκπρόσωποί μας και εμείς τους έχουμε τοποθετήσει εκεί άρα οφείλουν να το έχουν ήδη ελεγξει και η σχετική απάντηση του Υπουργού στον Βουλευτή να τους ξεσηκώσει. Και όχι μόνο αυτό αλλα οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι επιβάλλεται στη συνέχεια να ανακοινωθούν, να τους δώσουν στην δημοσιότητα και να άμεσα να εξαιρεθούν απο την ευνοϊκή ρύθμιση. Για λόγους ισονομίας και ίσης μεταχείρησης διότι μάλλον κάποιοι είναι πολυ περισσότερο ΙΣΟΙ από εμάς τους υπολοίπους "μπουδρούσιδες" που περιμένουμε να βγεί μία θέση για τον καθένα και να αξιολογηθούμε με κάποιο δίκαιο τρόπο.
    ΦΩΤΗΣ ΔΑΝΑΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί συναδελφοι , όσο αφορά που βρέθηκαν τα δεύτερα πτυχία,και γιατί κάποιες ειδικότητες αποκλείστηκαν σαν θυμίζω ότι στις 5 Νοεμβρίου ο κ. του Υπουργού ,που έχει αναλάβει το θέμα μας και όλοι τον γνωρίζουμε, ΖΉΤΗΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ από τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ και τον πρόεδρο του Συντονιστικού να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους με δεύτερα πτυχία να πάνε να του τα καταθέσουν. Εγώ δεν είδα καμία ενημέρωση και κάλεσμα ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ. άραγε γιατί; το ξέχασαν μάλλον.....
      Από μία συνάδελφο με δεύτερο πτυχίο που ΕΤΥΧΕ εκείνη την ημέρα να είναι εκεί!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το πες ,πες ,πες με την αξιολόγηση έχει καταντήσει αστείο γιατί:1.Ποιος από όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που εξακολουθούν να εργάζονται ανενόχλητοι έχει αξιολογηθεί και 2.Θα ήθελα τουλάχιστον εμείς να μην το λέγαμε γιατί είναι σαν να δεχόμαστε ότι κάποιοι από εμάς είναι ανίκανοι.

      Διαγραφή
    3. Δύο είναι οι αιρετοί, ο ένας καθάρισε για το αδέλφι του. Πόσα να κάνει πια ένας άνθρωπος;

      Διαγραφή
    4. Συνάδελφοι
      επειδή όντως ο Άγγελος κυρίου μας ζήτησε τα δεύτερα πτυχία,τα οποία του ειπα εγώ προσωπικά ότι τα έχεις όλα αν θές στην λιστα με τα ονόματά μας στην Διαθεσιμότητα, απεφασίστηκε απο την Συντονιστική να μήν δωθούν καθόλου και να τα βρεί μόνος του με το ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
      Άρα κίνηση δεν έγινε από όλους αλλά από συγκεκριμένους που επιθυμούσαν να συνδιαλλαγούν και να επωφεληθούν μάλλον από όσο φάνηκε πλέον σήμερα
      Δανάσκος Φώτης

      Διαγραφή
    5. Σε αυτή τη χώρα που ζουμε συνάδελφε Δανάσκο δεν αξίζει να πέρνεις το κόστος της ζωής των άλλων στις πλάτες σου. Είναι μεγάλο κρίμα!!!!!!!!!!!!
      περιμένεις να πληρώσουν άλλοι το κόστος της δική σου μοίρας.
      όλοι εμείς με τα 2α πτυχία θα συνεχίσουμε πάντως τον αγώνα μέχρι να τοποθετηθεί και ο 1874ος

      Διαγραφή
  12. Εύστοχο τό σχόλιο σας- έχετε απόλυτο δίκαιο.

    Ας περιμένουμε λοιπόν τίς απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή αδυνατώ να παρευρεθώ στη συνέλευση ( βρίσκομαι στην περιφέρεια) παρακαλώ πολύ να τεθεί σοβαρά υπ΄όψιν το θέμα με τη δημοσίευση τών 118 εκπαιδευτικών οι οποίοι δεν τελούν υπό το καθεστώς της διαθεσιμότητας.

    Απαιτείται να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους και να γίνει σαφές πως προέκυψε ο αριθμός αυτός δηλ. απο τους 1992 τελικά ο αριθμός τών εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα είναι 1874.

    Δημοσιοποίηση των στοιχείων τώρα και βάση ποιών νόμων έγινε η εξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή αδυνατώ να παρευρεθώ στη συνέλευση ( βρίσκομαι στην περιφέρεια) παρακαλώ πολύ να τεθεί σοβαρά υπ΄όψιν το θέμα με τη δημοσίευση τών 118 εκπαιδευτικών οι οποίοι δεν τελούν υπό το καθεστώς της διαθεσιμότητας.

    Απαιτείται να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους και να γίνει σαφές πως προέκυψε ο αριθμός αυτός δηλ. απο τους 1992 τελικά ο αριθμός τών εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα είναι 1874.

    Δημοσιοποίηση των στοιχείων τώρα και βάση ποιών νόμων έγινε η εξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει καθόλου ενημέρωση ή πληροφορία για εντοπιότητα;
    Εάν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα είναι παραπάνω από φωτογραφική η διαδικασία...
    Θα έρθει και "κουμπώσει" μαζί με τις περίεργες θέσεις που δόθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΘΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τους Γεωλόγους και τους Γυμναστές γιατί μας άφησε απέξω; Πρόεδρε ξέρεις κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη, ένας είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο εξαφανισμένος.

      Διαγραφή
  19. 31 είνα οι διαθεσίτες που διεκδικούν θέση φιλολογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή