Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 25.11.2014, 9.30 π.μ. ΣΤΗ "ΓΚΡΑΒΑ"

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,
 ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ¨ΓΚΡΑΒΑΣ"- 
ΤΡΙΤΗ 25.11.2014, 9.30 π.μ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση ενημέρωσης που θα πραγματοποιήσουμε αύριο Τρίτη 25.11.2014 στις 9.30 π.μ, στο σχολικό συγκρότημα της "Γκράβας" (στη συμβολή των οδών Ταϋγέτου (κάθετος της Γαλατσίου) και Πασσώβ. -ΧΑΡΤΗΣ), με σκοπό να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στην επιτυχία της απεργίας της 27ης Νοέμβρη. 

Στο πλαίσιο των αποφάσεων της συντονιστικής επιτροπής, για περιοδείες και κινητοποιήσεις στα σχολεία και άλλους χώρους δουλειάς της Αττικής εν όψη της απεργίας της 27ης Νοέμβρη, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήσαμε επισκέψεις ενημέρωσης  μαζί με άλλους διαθέσιμους-απολυμένους του δημοσίου σε σχολεία των αμπελοκήπων (16ο Γυμάσιο, 16ο Λύκειο, 6ο ΕΠΑΛ), στο Νοσοκ. Αγ. Σάββας, στο ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων, στο ΕΠΑΛ Ιλίου και σε σχολεία (Γυμνάσιο-Λύκειο) του Καματερού. 

Στο κρίσιμο αυτό διάστημα που με μοχλό τις ληστρικές μνημονιακές απαιτήσεις, κορυφώνεται η επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στη μόνιμη και σταθερή εργασία, στα εργασιακά - ασφαλιστικά δικαιώματα, στα κοινωνικά αγαθά και σε κάθε δομή του κοινωνικού κράτους, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που έχουν ακόμα δουλειά να ενώσουμε και να υψώσουμε τις φωνές μας, σε κοινό μέτωπο αγώνα, με μαζική συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια της 27ης Νοέμβρη.

  • Λέμε ΟΧΙ στις διαθεσιμότητες- απολύσεις.
  • Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. 
  • Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων για δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία και ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά.


Δεν είναι ανίκητοι, όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε 
και να ανατρέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου