Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αδίσταχτοι !!!! Πρόκληση για τη δημοκρατία και τα εργασιακά δικαιώματα

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Επίδομα ανεργίας και αποζημίωση στους απολυμένους του Δημοσίου
Επίδομα ανεργίας και αποζημίωση στους απολυμένους του ΔημοσίουΑποζημιώσεις και επίδομα ανεργίας για τους δημοσίους υπαλλήλους που απολύονται προβλέπει διάταξη που προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αναμένεται να ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Παρασκευή στη Βουλή.
Η καταβολή των αποζημιώσεων θα αφορά μόνιμους υπαλλήλους και υπαλλήλους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, ενώ το μέτρο θα ισχύσει και για τις απολύσεις που έγιναν πριν την έναρξη ισχύος του νόμου.
Διαβάστε περισσότερα                                                       Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr

Τα Υπουργεία Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κρύβουν τον αριθμό των απολυμένων
 
apolysi1-300x225Η επόμενη ημέρα από τη συμπλήρωση του 8μηνου της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών αποτελεί πρόκληση για τη δημοκρατία και τα εργασιακά δικαιώματα. Η κυβέρνηση, επιχειρώντας να «κουκουλώσει» το γεγονός των πρώτων απολύσεων που γίνονται μετά από 103 χρόνια, παίζει με τις ζωές των ανθρώπων που έβγαλε σε διαθεσιμότητα. ΟΛΜΕ: Τίποτε δεν είναι τετελεσμένο. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να επιστρέψουν όλοι * Στον αέρα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. 
Διαβάστε περισσότερα                                                                                   Πηγή: xenesglosses.eu


Την ώρα που στη χώρα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τα σκάνδαλα διαφθοράς και μαύρου χρήματος, υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ μοιράζουν αφειδώς χιλιάδες ευρώ για επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτικών!
  • Αμοιβή γραμματειακής υποστήριξης 22.000 ευρώ για ένα άτομο!
  • Συνταξιούχος-πολυθεσίτης επιβλέπει τα προγράμματα! 
  • Με πρόσχημα την …ποιότητα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, κάποιοι μασάνε χοντρά λεφτά!
Πηγή :Ελεύθερη σκεψη

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζετε γιατί το "δίνουν" το επιδοματούλι" και το ψίχουλο "αποζημιωσούλα"; Μήπως και γλιτώσουν να πληρώνουν "αναδρομικά", όταν πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι!
    Κ. Φωτόπουλος
    Ιατρός -Ευλογία
    Όχι κύριε Άδωνι, δεν θέλω άλλο εξαγγελία ελεημοσύνης...Να μη σε ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου, γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή