Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 20-3, Ο αγώνας συνεχίζεται! Δεν υποχωρούμε! Δε λυγίζουμε!

Πέμπτη 20.3.14 στις 1 μ.μ. συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος,

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Γενική Συνέλευση Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα: Πέμπτη 20.3.14 στις 10 π.μ. στα γραφεία της ΟΛΜΕ


Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς -σε διαθεσιμότητα και μη- και όλους τους εργαζόμενους, να ανταποκριθούν στην κρισιμότητα των στιγμών και να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει κηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ και την ΟΛΜΕ κατά της τελευταίες μέρες της διαθεσιμότητας, για τη ματαίωση ων απολύσεων.


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, έστω και την ύστατη στιγμή, να αντισταθούμε σθεναρά στην κυβερνητική λαίλαπα και να ενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Πέμπτη 20.3.14 στις 1 μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Στις 3 μμ θα γίνει συγκέντρωση – συναυλία έξω από τη Βουλή, με σύνθημα: «Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά – όχι στις απολύσεις»

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα Αττικής, σε συνεργασία με τις συντονιστικές επιτροπές Λάρισας, Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε Διαθεσιμότητα σε Γενική Συνέλευση, με στη συμμετοχή και των συναδέλφων που θα έρθουν από την υπόλοιπη Ελλάδα, αύριο Πέμπτη 20/3 στις 10 π.μ.  στα γραφεία της ΟΛΜΕ.


Τετάρτη 19.3.14: Πλήθος εργαζομένων, διαθεσίμων του δημοσίου, σχολικών φυλάκων, καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών, απολυμένων της ΕΡΤ, φοιτητικών συλλόγων και εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν σήμερα στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος και την πορεία προς τη  Βουλή.

ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

  • Κανένας απολυμένος στις 22 Μάρτη
  • Να προκηρυχθούν τώρα τόσες θέσεις, όσοι και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα







  
Καθιστική διαμαρτυρία της ΟΛΜΕ στην Σταδίου
   View image on Twitter
  Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Στην μεγάλη Βρετανία οι φοιτητικοί σύλλογοι  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου