Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ- ΟΛΟΙ στις 4.00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΡΤ

10 ημέρες πριν την 40κοστή επέτειο του Πολυτεχνείου, τα ματ καταπάτησαν το "άσυλο" της της ελεύθερης ΕΡΤ εκκενώνοντας το κτίριο.

Θαυμάστε ανακοίνωση του «σοσιαλιστικού και δημοκρατικού» ΠΑΣΟΚ

Έφοδο στην ΕΡΤ έκαναν τα ΜΑΤ στις 4:20 τα ξημερώματα. Η έφοδος των ΜΑΤ στην ΕΡΤ έγινε με απόφαση Σαμαρά-Βενιζέλου και εντολή Δένδια. 
Ταραγμένος και εμφανώς συγκινημένος, ο δημοσιογράφος, που έκανε ραδιοφωνική εκπομπή στις 5 το πρωί είδε τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο στούντιο. «Καλημέρα Μεσαίωνα» ήταν μερικά από τα λόγια που πρόλαβε να πει, ενώ η τελευταία του φράση ήταν '"ΨΗΧΗ ΒΑΘΙΑ" 


ΟΛΜΕ: Μετά από τα τελευταία γεγονότα της εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων στην ΕΡΤ την οποία και καταγγέλλουμε, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να εκφράσουν την κάθετη αντίθεση και αντίστασή τους απέναντι στις αυταρχικές κυβερνητικές μεθόδους καθώς και τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013, στις 16:00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Μεσογείων (Αγία Παρασκευή).



Εμείς οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα που δεν αντέχουμε άλλο μαύρο στη ζωή μας, που νοιώσαμε στο πετσί μας τι θα πει αυθαιρεσία και "ξαφνικός θάνατος", δεν μπορούμε παρά να αγανακτήσουμε για άλλη μια φορά και να αντιδράσουμε στον αυταρχικό κατήφορο αυτής της κυβέρνησης.

Ραντεβού στην ΕΡΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου