Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

"ΑΧΡΗΣΤΟΙ" ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛ 
ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΗΚΑΝ 
Κε ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ;

Με αποτροπιασμό, ακούσαμε τον Ε. Μεϊμαράκη να αναφέρει σε προεκλογική ομιλία του στην Κρήτη: "εμείς λέγαμε όχι σε άχρηστους στο δημόσιο, εκείνοι τους επαναπροσέλαβαν"

Οι εκπαιδευτικοί που επιστρέψαμε από τη διαθεσιμότητα και προσπαθούμε μετά από δυο χρόνια αναίτιας και απίστευτης ταλαιπωρίας, να παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση στους μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν στις ειδικότητες που τόσο εγκληματικά κατάργησε η κυβέρνηση Σαμαρά το 2013, δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε αυτή την αηδιαστική μέθοδο προεκλογικού αγώνα!!



Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται τι ήθος αυτών που ακρωτηρίασαν σε μια νύχτα τη δημόσια επαγγελματική εκπαίδευση, αδιαφορώντας για τους χιλιάδες μαθητές που φοιτούσαν ή ήθελαν να φοιτήσουν σε αυτή και εκδίωξαν 2500 μόνιμους καθηγητές που είχαν προσληφθεί όλοι με αδιάβλητες διαδικασίες.

Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας υπερασπιζόμενοι την δημόσια Παιδεία, αντιστεκόμενοι σε κάθε αδικία!

Δεν ξεχνάμε!


4 σχόλια:

  1. Ο κόσμος της εκπαίδευσης καταγγέλλει:

    Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

    Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ εκφράζουμε την διαμαρτυρία και την αγανάκτησή μας που οι επαναπροσληφθέντες συνάδελφοι από την τεχνική εκπαίδευση μαζί με όλους τους άλλους πρώην απολυμένους από την ΕΡΤ, τις υπηρεσίες των δήμων κτλ. γίνονται βορά στον προεκλογικό πολιτικό λόγο.
    Θεωρούμε ότι ο πολιτικός ρεβανσισμός που επιδεικνύεται εναντίον τους επαναφέρει το κλίμα ομηρίας, εκφοβισμού και κανιβαλισμού που για δύο χρόνια υπέστησαν και προετοιμάζει το έδαφος για την εκ νέου υπονόμευση του δικαιώματος στην εργασία κατ' εφαρμογή μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
    Μπροστά στην πολύ πρόσφατη επίθεση που δέχτηκαν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε τα εργασιακά δικαιώματά τους ακολουθώντας το παράδειγμα του αγώνα που για μεγάλο διάστημα έδωσαν και οι ίδιοι με αυταπάρνηση και μαζικότητα.

    ΤΑ Δ.Σ. Α΄ & Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στελνουμε στους βουλευτες του νομου μας στο επισημο site της νεας δημοκρατιας στους πολιτευτες που παρακαλανε για την ψηφο μας και απαιτουμε να παρει θεση ο προεδρος της και να δεσμευτεί δημοσια για τους αχρηστους δημοσιους υπαλληλους, αλλιως δεν θα δει την ψηφο μας .τωρα τους ποναει μετα θα είναι αργα

      Διαγραφή
    2. το παραπάνω σχόλιο έκανε ο συνάδελφος Γαστερατος Ιωαννης πε 17.09
      στις 4/9, στέλνοντας τα στοιχεία του με το ακόλουθο mail :

      "Γεια σας συνάδελφοι προτείνω όλοι μας από στόμα σε στόμα να κάνουμε τα ακόλουθα: βομβαρδίζουμε με email τους βουλευτές της νέας δημοκρατίας του νομού μας, το επίσημο προφίλ της νέας δημοκρατίας στο Facebook λέγοντας ότι δεν πρόκειται να δουν ψήφο ( που ούτως η άλλως δεν θα έβλεπαν) από τους δημοσίους υπάλληλους αν δεν δεσμευτεί επίσημα ο πρόεδρος της κος Μειμαρακης για τους άχρηστους δημοσίους υπάλληλους ή όπου αλλού βρούμε πολιτευτή της νέας δημοκρατίας που ζητάει την ψήφο μας. τώρα στην προεκλογική περίοδο τους πονάει πολύ μετά είναι αργά.

      με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Γαστεράτος Ιωάννης πε 17.09"


      ** έκανα τη σχετική επισήμανση γιατί -για όσους δεν το θυμούνται- μόνο τα (ευκρινώς) επώνυμα σχόλια δημοσιεύονται.

      Διαγραφή
  2. 3 Σεπ

    Καλησπέρα σας.
    Μετά τη δήλωση του Μειμαράκη πιστεύω ότι η συντονιστική επιτροπή θα πρέπει άμεσα να του στείλει( υπόψιν ιδίου) ένα κείμενο στο οποίο να αναφέρεται σε γενικές γραμμές ότι, δε μπορεί να μας χρησιμοποιεί για τον προεκλογικό του αγώνα, δεν είμαστε ημέτεροι του ΣΥΡΙΖΑ όπως μας αποκαλεί αλλά είμαστε οικογενειάρχες που πήραμε μια θέση στο δημόσιο με αξιοκρατικά κριτήρια. Ήμασταν στη διαδικασία της κινητικότητας και κατείχαμε μια θέση στους πίνακες του ΑΣΕΠ με την κυβέρνηση της ΝΔ. Επιπλέον ο Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει στην τηλεόραση ότι δεν είμαστε πιόνια να μας προσλαμβάνουν και να μας απολύουν και ότι το θέμα μας είχε λήξει..............

    Ευθυμίου Βαρβάρα
    Εκπαιδευτικός ΠΕ 18.33 - Πρέβεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή