Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                              ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ                                                                                                                                                                             


Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε ΔιαθεσιμότηταΣυντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα με αφορμή τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση που ορίστηκε την Παρασκευή 11-10-2013 στις 6.00 μ.μ. στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας Νέστου 4 (Μιχαλακοπούλου & Ξενίας - Αμπελόκηποι,  Μετρό: Μέγαρο μουσικής). 
Θέματα που προτείνονται για συζήτηση: Καθορισμός άμεσων στόχων και προγραμματισμός δράσεων για την συνέχιση του αγώνα μας.

5 σχόλια:

  1. στο Σάο Πάολο όμως μια διαδήλωση υπέρ των εκπαιδευτικών αμαυρώθηκε από επεισόδια. Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα O Diario. Σύμφωνα με τα συνδικάτα και τους εκπαιδευτικούς —οι οποίοι βρίσκονται σε απεργίες επί δύο μήνες— περίπου 50.000 πρόσωπα απάντησαν στην έκκληση να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις. Η αστυνομία υπολόγισε τον αριθμό των διαδηλωτών σε 10.000.

    «Το σχέδιο αυτό είναι αντισυνταγματικό και πρέπει να αποσυρθεί και να αντικατασταθεί από το σχέδιο του συνδικάτου» των εκπαιδευτικών, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια δασκάλα 45 ετών. Οι εκπαιδευτικοί απεργούν εδώ και 53 ημέρες απαιτώντας αυξήσεις μισθών και βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους. Η απεργία πλήττει 600.000 μαθητές δημόσιων σχολείων, που συνήθως προέρχονται από τα φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού τα οποία δεν μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία.

    ΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι είναι μακρυά από εμάς το Σαν Πάολο.. δείξαμε πάντως μία πυγμή μιας εβδομάδας με την πρόσφατη απεργία, αλλά δυστυχώς δεν είχε την δυναμική που έπρεπε. Ελπίζουμε στο μέλλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα... ποιο μέλλον; Αν δε δείξουμε πυγμή τώρα που είμαστε 80 χιλιάδες, πότε θα τη δείξουμε; Όταν θα έχουμε μείνει 20;

      Διαγραφή
    2. Γι' αυτό ...φαίνεται πήγαν Βραζιλία..μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ.... Για ..εισαγωγή "επαναστατικότητας";

      Διαγραφή
    3. Γι' αυτό φαίνεται πως πήγαν μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ, στη Βραζιλία...(αν αληθεύει η πληροφορία..)

      Διαγραφή