Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συμμετέχουμε στα Συλλαλητήρια

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η Συντονιστική Επιτροπή εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε διαθεσιμότητα, καλεί όλους τους συναδέλφους σε διαθεσιμότητα, να  συμμετέχουν  αγωνιστικά στα Συλλαλητήρια  που θα γίνουν τις επόμενες μέρες, για  να ενώσουμε τις φωνές μας και να γίνουμε ανάχωμα στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης που διαλύει την δημόσια εκπαίδευση και αποδιοργανώνει όλο το δημόσιο τομέα, με αποκλειστικό σκοπό τις απολύσεις,  την εξυπηρέτηση   ληστρικών συμφερόντων και την φτωχοποίηση όλου του Ελληνικού λαού.

Ενωμένοι υψώνουμε τις φωνές μας και συμμετέχουμε μαχητικά:
  • Στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα γίνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου  12.00 μ. με συγκέντρωση στα Προπύλαια, που οργανώνεται από την Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με  συμμετοχή της Ο.Λ.Μ.Ε.
  • Στο συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 14.00 στα Προπύλαια, με συμμετοχή όλων των απολυμένων και εργαζόμενων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία.
Σημείο συγκέντρωσής των εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα και στις δύο συγκεντρώσεις, είναι η συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου. Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, 
ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, 
ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου