Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γιούχαραν τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στα Τρίκαλα

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τα Τρίκαλα και δεδομένων των επεισοδίων που είχαν γίνει νωρίτερα στη Λάρισα με τις αποδοκιμασίες εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων εναντίον του, αυτή τη φορά οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ιδιαίτερα ισχυρές. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης. 

Δείτε το βίντεο του trikalanews.gr:


πηγή: thestival.gr
 

Αίμα, ξύλο και συλλήψεις και στους Θεσσαλονικείς έφερε η επίσκεψη Ε.Βενιζέλου


Οι διμοιρίες των ΜΑΤ έσωσαν πάλι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Ελιάς από την οργή των πολιτών στην Θεσσαλονίκη αυτή την φορά.


Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς είχαν πληροφορηθεί την άφιξή του στην πόλη και έσπευσαν να τον "προϋπαντήσουν" στο χώρο του συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός», όπου επρόκειτο να μιλήσει.

Τις φωνές και τις αποδοκιμασίες των πολιτών τις διαδέχθηκε άγρια επίθεση των ΜΑΤ, με τραυματίες αρκετούς πολίτες.

Περισσότερο κτυπήθηκαν μέλη της ΕΛΜΕ (καθηγητές) που διαμαρτυρόντουσαν για την απόλυσή τους και οι οποίοι είχαν το θράσος να θελήσουν να ... μιλήσουν με τον Ε.Βενιζέλο!
Το θράσος τους το πλήρωσαν με "τρελό" ξύλο και οι άλλοι διαδηλωτές τους απέσπασαν με δυσκολία από τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων που προστάτευαν τον Ε.Βενιζέλο.
πηγή: defencenet.gr


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ -ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παρασκευή 9/5 οι καθηγητές, οι φύλακες και οι καθαρίστριες σε διαθεσιμότητα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο 8ο Συνέδριο της ΕΔΟΘ -Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου