Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ 6/2013

ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ: 175, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ: 11, ΠΑΡΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: 11, ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ 6/2013 ΠΟΥ  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ: 58.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠ. ΑΡΙΘ. 6/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 3210)


Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ’ αριθ. 6/2013 Ανακοίνωση) του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το οποίο έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 82 του Ν. 4172/2013 (Α’ 167), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι, μετά το πέρας της υποβολής των αιτήσεων θεραπείας και της εξέτασης αυτών από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΤΕΥΣ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, προέβη στην υλοποίηση των απαιτούμενων μεταβολών και στην κατάρτιση : α) του οριστικού πίνακα κατάταξης, β) του πίνακα απορριπτέων και βάσει αυτών παρέλαβε από το αρμόδιο ΤΕΥΣ τον γ) οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων καθώς και δ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει.
Ο οριστικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.



Να προκηρυχθούν άμεσα επιπλέον όσες θέσεις απαιτούνται ώστε να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός από το σύνολο των 1793

2 σχόλια:

  1. δεν είναι 180 οι διοριστέοι αλλά 175.
    μεταξύ οριστικού και τελικού πίνακα έχουν αφαιρεθεί 5 συνάδελφοι:
    ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ
    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
    ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
    ΣΑΜΠΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
    ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    Άρα οι αδιάθετες θέσεις είναι 58 δυστυχώς!!!!

    Κώστας Μαργαρίτης ΠΕ18-10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο συνάδελφε Κώστα, ζητώ συγνώμη για το λάθος, γιατί βιαζόμουν να φύγω και δεν είδα τους πίνακες προσεκτικά όπως φαίνεται.
      Το πρόβλημα είναι ότι 5 ακόμα συνάδελφοι δεν πήραν θέση στην 6/2013 και αυξάνονται οι κενές θέσεις!!!!
      Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου που ξημερώνει και σε όλους τους συναδέλφους/σσσες που γιορτάζουν!

      Διαγραφή