Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Συντονισμός για τη συνεχίση του αγώνα μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 8/12/2018 πλατιά, ανοιχτή συνεδρίαση των πρώην Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα με θέμα τον συντονισμό του αγώνα μας.

Αποφασίσαμε την συνέχιση του αγώνα για την ικανοποίηση των πάγιων αιτημάτων μας που αφορούν στην πλήρη «αποκατάσταση των αδικιών» της διαθεσιμότητας και την διεκδίκησή τους σε συντονισμό με τους συναδέλφους μας από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αποφασίσαμε:
1. Την άμεση επιδίωξη συναντήσεων με κυβερνητικούς και κοινοβουλευτικούς παράγοντες, με σκοπό την προώθηση των αιτημάτων μας.
2.  Την πραγματοποίηση ταυτόχρονης, ενημερωτικής/διεκδικητικής Πανελλαδικής δράσης, την Πέμπτη 13/12, σε συντονισμό με τις συντονιστικές επιτροπές της υπόλοιπης χώρας.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, από την Τρίτη 11/12, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με  τα μέλη που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, για τον συντονιμό της αποφασιθείσας δράσης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους της χώραςτην Πέμπτη 13/12, να πραγματοποιήσουν ενημερωτικές/διεκδικητικές δράσεις με σκοπό την γνωστοποίηση/προώθηση των αιτημάτων μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την πλήρη αποκατάσταση των συνεπειών της διαθεσιμότητας και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  • Την επιστροφή των χρημάτων (25% των αποδοχών) που παρακρατήθηκαν κατά την περίοδο της διαθεσιμότητας και 
  • Τον υπολογισμό του αντίστοιχου ποσού στις συντάξιμες αποδοχές όλων των συναδέλφων που βίωσαν το καθεστώς της διαθεσιμότητας-απόλυσης.


Συντονιστική Επιτροπή (πρώην) Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου