Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΛΑΡΙΣΑ: Με μαύρες σημαίες υποδέχθηκαν τον Κεφαλογιάννη

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Mε μαύρες σημαίες και συνθήματα υποδέχθηκαν τον επικεφαλής της ΝΔ για τις ευρωεκλογές κ. Μ. Κεφαλογιάννη οι εκπαιδευτικοί στη Λάρισα ζητώντας να σταματήσουν οι απολύσεις και οι διαθεσιμότητες. Οι εκπαιδευτικοί κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Κεφαλογιάννης – οχτρός της Παιδείας» φώναζαν συνθήματα καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας Κεφαλογιάννη στο Επιμελητήριο Λάρισας. Την ίδια τύχη επεφύλαξαν οι καθηγητές και στο βουλευτή Τρικάλων, Μ. Ταμήλο, ο οποίος αν και επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί τους δεν γλίτωσε τις αποδοκιμασίες.
Πηγή: larissanet.gr



ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ – ΤΑΜΗΛΟΥ
Ο βουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης , επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές, συμμετείχε σε συνεδρίαση του νομαρχιακού συντονιστικού οργάνου του κόμματος.
Στην είσοδο του κτιρίου τον περίμεναν διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί και μέλη της τοπικής ΕΛΜΕ με πανό και συνθήματα. Ο βουλευτής δέχτηκε καταιγισμό ερωτημάτων που έμειναν αναπάντητα. Δήλωσε όμως πως:
« οι Έλληνες εκπαιδευτικοί πρέπει να δεχθούν τη νέα πραγματικότητα στο χώρο της παιδείας γιατί τώρα μισθοδοτούνται από τους Ευρωπαίους εκπαιδευτικούς».
Απέφυγε βέβαια να μας πει από ποιους μισθοδοτούνται οι Έλληνες βουλευτές .

Στην εκδήλωση έσπευσε και κ.Ταμήλος βουλευτής της Ν.Δ.του ν.Τρικάλων που στην είσοδο του κτιρίου αποδοκιμάστηκε σφοδρά από τους οργισμένους εκπαιδευτικούς .Στο επίμονο ερώτημα γιατί υπέγραψε το κλείσιμο των σχολείων ,τον αποκλεισμό των μαθητών και τις απολύσεις των εκπαιδευτικών , απάντησε πως εξαπατήθηκε από τον υπουργό παιδείας που υποσχόταν σε όλους πως κανείς δεν θα απολυθεί. 

O εμπαιγμός και η απαξίωση δεν έχουν τέλος . 
Τέλος όμως έχουν οι καριέρες πολιτικών που στήνονται στην πλάτη του λαού. Είμαστε ορκισμένοι και αγωνιζόμαστε για να γράψουμε αυτό το τέλος .

Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα ν.Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου