Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ Α.Σ.Ε.Π.

Τρίτη 29 Απριλίου στις 9 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση στο ΑΣΕΠ

Στο 10ο μήνα διαθεσιμότητας-απόλυσης και ο εμπαιγμός μας καθώς και η ομηρία μας συνεχίζονται.
Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε ΔιαθεσιμότηταΗ κυβέρνηση, τα Υπουργεία Παιδείας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς και το "υπερτιμημένο" για την αξιοπιστία του Α.Σ.Ε.Π., δεν διστάζουν ακόμα και μετά από την πολύμηνη ομηρία και εμπαιγμό μας, να συνεχίζουν την απαράδεκτη, ανεύθυνη και εξευτελιστική αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών, που αυθαίρετα, άδικα και αντισυνταγματικά στις 22.7.2013 εκδίωξαν από τα σχολεία.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της απαράδεκτης αυτής αντιμετώπισης αποτελεί και η προχειρότητα καθώς και η ανευθυνότητα με την οποία ανακοινώθηκαν -από το Α.Σ.Ε.Π-.και αναγκαστικά αποσύρθηκαν, οι προσωρινοί πίνακες της ανακοίνωσης 10/2014, οι οποίοι περιείχαν σωρεία λαθών!!!

Καλούμε την Κυβέρνηση καθώς και τα αρμόδια Υπουργεία και φορείς, να σταματήσουν τον άθλιο εμπαιγμό μας και την αποσιώπηση των απολύσεών μας (πραγματοποιημένων και επικείμενων), εξ αιτίας των επερχόμενων εκλογών.

Η Συντονιστική επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση καλεί όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αυτή την συνεχιζόμενη, απαράδεκτη αντιμετώπιση μας, αύριο Τρίτη 29.42014 στις 9 το πρωί στα γραφεία του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι).

Όχι άλλος εμπαιγμός 

Οργανώνουμε 


και 

συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας 
Tους χαλάμε το success story που καλλιεργούν για τις εκλογές πάνω στα πτώματά μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου