Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Σήμερα το πρωί στις 11.30 ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, ο οποίος και την έκανε δεκτή.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος ανέφερε στην παραίτησή του ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του και να υποχρεωθεί να υπογράψει τις απολύσεις εκπαιδευτικών ενώ ο ίδιος επανειλημμένα έχει δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν θα απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός.
Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα - υπό απόλυση χαιρετίζουν την πράξη αυτή του Υπουργού Παιδείας και περιμένουν να πράξει ανάλογα όλο το υπουργικό συμβούλιο.

Υ.Γ. 23.59 μ.μ.: Όπως ήταν αναμενόμενο ...κανείς δεν το πίστεψε, ούτε γι αστείο!!! Ειδικά αυτό με την.... ευθιξία ήταν πέρα από τη σφαίρα κάθε φαντασίας!! Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δημοσιεύσω (λόγω της ανωνυμίας τους) τα εξαιρετικά σχόλια .......θαυμασμού πολλών συναδέλφων.
Και του χρόνου!!! στα σχολεία μας, να μας κάνουν φάρσες οι μαθητές μας. 

1 σχόλιο:

  1. Εγώ το...πίστεψα! Αν και λίγο...ετεροχρονισμένο, λίγη υπομονή "σύντροφοι" συνδιαθέσιμοι- συναπολυμένοι (το προσωρινά απολυμένοι μου αρέσει καλλίτερα!), και μετά τις 25 Μάη θα τον...παραιτήσει ο λαός!
    Δυστυχώς ο κύριος Καθηγητής έπαιξε κι έχασε!....
    Δεν ρωτούσε τουλάχιστον τον άλλο, τον ..."ελίτσα" (της Παντείου κι Αυτός) για τους κινδύνους "της καθόδου εις την Πολιτικήν"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή